Badger - bursucii care alină și vindecă!

publicat in Martie 14, 2018 .
Badger - bursucii care alină și vindecă!


La MioBio a descins mica colecție de bursuci! :-)
Badger - remedii naturiste sub formă de balsamuri concentrate vindecătoare.

Badger este o mică afacere de familie – deținută de familie, condusă de familie și family-friendly – fondată în Gilsum, într-o zonă idilică, împădurită, din New Hampshire, Statele Unite. Manufactura lucrează pe baza unor rețete care combină ingrediente organice de cea mai înaltă calitate – extracte din plante, uleiuri exotice, ceară de albine și minerale – optimizate din punctul de vedere al siguranței în utilizare și al blândeții cu pielea, dar și al eficienței. Acestea calmează, hrănesc, protejează. Într-un cuvânt, vindecă și alină corpul.

Compania a fost fondată de către Bill Whyte în 1995 când, lucrând ca tâmplar în una dintre iernile reci din New Hampshire, a creat un balsam incredibil de eficient care i-a vindecat mâinile crăpate, traumatizate. Între timp, afacerea a crescut pentru a încorpora 100 de produse pentru realizarea cărora lucrează un număr de peste 80 de angajați. În ciuda evoluției afacerii, autenticitatea începuturilor sale este menținută prin faptul că Badger Bill continuă să conducă manufactura, în calitate de CEO, în timp ce soția sa, Katie, este Chief Operative Officer, iar cele două fiice – Emily și  Rebecca – sunt VP Sales and Marketing, respectiv VP Innovation and Sustainability.

Badger folosesc exclusiv ingrediente trecute prin filtrul rigurosului proces de verificare a calităților și standardului natural al companiei, standard care conține prevederi legate de sănătatea și sustenabilitatea culturilor de proveniență, caracterul minim-invaziv al procesării ingredientelor, sustenabilitatea lanțului de distribuție și proprietățile curative ale ingredientelor. Spre exemplu, uleiul extravirgin de măsline organic utilizat în majoritatea produselor Badger provine de la o singură plantație de familie din sudul Spaniei, al căror ulei este considerat de către familia Badger drept cel mai bun pe care l-au gustat vreodată. Apoi, uleiul esențial de trandafir organic folosit în produsele relevante Badger este distilat la abur în Bulgaria din petale de trandafir culese în aceeași zi. Este nevoie de 5 tone de petale pentru un singur litru din acest prețios ulei esențial.

Pe scurt, Badger alătură tradiție, cercetare, un design pe măsură și multă iubire pentru a crea produse bogate în mod natural în antioxidanți și vitamine menite pentru oameni mai sănătoși și o planetă mai sănătoasă.

"Povestea Balsamului Badger'' de Badger Bill

"Cu ceva vreme în urmă, în iarna lui 1993, eram un tâmplar cu mâini uscate și cu buricele degetelor crăpate. Îmi petreceam cea mai mare parte a timpului bătând cuie afară, în condiții destul de aspre. În același timp, îmi plăcea să lucrez cu ierburi, plante și remedii naturale. Iar întâmplarea a făcut ca această pasiune să se dovedească a fi o coincidență fericită. Într-o zi, la mine în bucătărie, am preparat ceea ce mai târziu avea să devină Balsamul Badger. Dintr-un foc, amestecul mi-a vindecat degetele și a dus la nașterea unei afaceri...

Urma să numesc acel prim produs ,,Gheară de urs'', dar denumirea era deja revendicată! La început, am fost dezamăgit. Apoi, când cuvântul badger/bursuc mi-a venit în minte, am știut imediat că era vorba despre alegerea potrivită. Bursucul este un totem al vindecării, un atent culegător de rădăcini vegetale și un fin cunoscător al secretelor ierburilor; un luptător redutabil și eficient în ceea ce privește auto-apărarea și protejarea familiei sale; un caracter perseverent în direcția depășirii obstacolelor și atingerii scopurilor propuse.

Balsamul Badger a călătorit la Polul Sud protejând mâinile și picioarele exploratorilor pe schiuri; a calmat degetele dureroase ale trapeziștilor și ale sportivilor care practică escalada; este un produs de nădejde pentru practicanții de rafting, pentru cei care conduc sănii trase de câini și pentru halterofili de ani buni.

Iar efectul benefic de care se bucură cu toții ne este accesibil și nouă! Secretul acestui balsam super-calmant este legat de ingredientele sale: ulei de măsline extravirgin organic și ceară de albine - bogate în fermenți naturali, enzime, vitamina E și uleiuri esențiale, care lasă pielea moale ca mătasea. Remarcabil este faptul că această combinație simplă de ulei și ceară este delicată cu pielea sensibilizată și totuși suficient de puternică și de eficientă pentru pielea aspră de pe orice porțiune a corpului. Masează balsamul, folosește-l regulat, așteaptă rezultate!''

Descoperă toți bursucii - AICI
 

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment:
Copyright MioBio 2013