Creme de soare organice MADARA - pentru ten și corp

publicat in Junie 07, 2018 .
Creme de soare organice MADARA - pentru ten și corp


Mersul la plajă nu implică niciun fel de compromis cu cremele Madara pentru protecție solară de înaltă performanță.

Două produse indispensabile pentru o piele protejată în mod natural:

Crema de soare antioxidantă SPF 30

Celulele stem extrase din planta de Dracocephalum Ruyschiana (o plantă nordică înrudită cu menta, în legătură cu care Madara este în curs de patentare) furnizează o hiper-doză de antioxidanți deosebit de puternici pentru a contracara acțiunea inamicului nr. 1 al pielii tinere – radicalii liberi.

Uleiul din semințe de zmeură și vitamina E creează un efect asociat de protecție solară sporită, plus unul de regenerare a epidermei, în timp ce proprietățile senzoriale ale cremei transformă protejarea pielii într-o experiență plăcută: textura sa lejeră, mătăsoasă, aspectul final translucid, dar și parfumul citric fresh.

Crema Madara SUN 30 oferă un SPF cu spectru larg, UVA + UVB. Pentru corp și ten, pentru adulți și copii.

Crema de soare anti-aging pentru față SPF 30

Această cremă de față inovatoare cu minerale asigură un spectru larg de protecție UVA/UVB. Este invizibilă pe ten și, printr-o pigmentare foarte ușoară, asigură un aspect uniformizat, ireproșabil.

Formula proprie Madara – în curs de obținere a unui patent – cu celulele stem extrase din planta de Dracocephalum Ruyschiana (o plantă nordică înrudită cu menta) furnizează o doză concentrată de antioxidanți și apără în fața poluării urbane, protejează microbiomul pielii și regenerează epiderma pentru un efect anti-aging 360°.

Madara SPF 30 previne efectele negative ale expunerii la soare, inclusiv deshidratarea, ridurile, pigmentarea, petele și diminuarea fermității.

Conține acid hialuronic și ulei din semințe de zmeură.

Se absoarbe rapid, nu lasă urme albe pe ten. Este ușor pigmentată, pentru un finish perfect!

De descoperit -
AICI


 

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment:
Copyright MioBio 2013