Dacă trebuie să alegi, alege varianta CU acid hialuronic!

Ce este mic și poate înmagazina de 1.000 de ori mai multă apă decât propria masă? Molecula de acid hialuronic, desigur!

Lăsând formulările simpatice deoparte, deja celebrul acid hialuronic este pe cât de puțin, pe atât de important. Fiecare dintre noi avem aproximativ 15 grame în corpul nostru. 50% din acesta se găsește în piele, unde îndeplinește funcții esențiale precum repararea țesutului și, desigur, menținerea și gestionarea nivelului de hidratare a pielii.

Odată cu vârsta, însă, nivelul de acid hialuronic scade, iar procesul de îmbătrânire cutanată pierde unul dintre cei mai importanți inamici. Ce putem face – și ce industria cosmeticelor naturale și organice face deja cu prisosință – este să suplimentăm această pierdere cu acid hialuronic de origine vegetală.

Acesta va furniza același tip de acțiune emolientă și aceeași senzație de confort straturilor superioare ale pielii, cu efectele atât de dorite de re-hidratare a pielii uscate, dar și de estompare a liniilor fine și a ridurilor. În plus, dermatologii îl recomandă cu deosebită căldură pentru îngrijirea pielii fine și delicate din jurul ochilor, dar și tenului sensibil, în general.

Vegetalele bogate în magneziu – spanac, avocado, nuci și semințe – stimulează producerea de acid hialuronic de către organism. Prin nutriție, cercetările arată că acesta poate fi procurat din citrice, edamame, cartofi, cartofi dulci și preparate pe bază de soia precum tofu și tempeh.

Iar din punct de vedere cosmetic, acesta este inclus în produse dintre cele mai diverse: la MioBio există aproape 50 de formule care îl încorporează!

Ape micelare, creme de zi, seruri sau măști faciale, creme de soare, BB și CC creams, fonduri de ten, rujuri, ba chiar produse de îngrijire ultra-concentrate, precum beauty shot-uri și beauty shakes.

Concluziile sunt unele simple – CU acid hialuronic este mai bine și niciodată nu a fost mai simplu să beneficiem de toate calitățile sale prețioase!


Mai multe produse cu acid hialuronic de descoperit - AICI