Alege ingredientul

Inapoi la produse

Mascara Black Tea (negru) (9g) 100 Percent Pure

112 RON
 

Descriere

100% Natural, 100% Vegan 

Pentru gene sănătoase şi mereu seducătoare, foloseşte acest rimel 100% natural cu pigmenţi din fructe şi ceai negru, provitamina B5, Vitamina E, proteine de ovăz şi grâu.

Cu o formulă delicată, special concepută pentru a se potrivi oricui, chiar şi doamnelor care poartă lentile de contact sau au ochii sensibili, acest rimel rezistent la transfer şi la apă alungeşte şi separă genele, dându-le totodată volum şi strălucire.

Culoare: ceai negru (negru)

Toate produsele cosmetice 100% Pure sunt colorate cu pigmenţi din fructe şi legume. Vei aplica toţi antioxidanţii şi vitaminele sănătoase din fructe direct pe piele.

Produse Miobio
Ingrediente ceai verde organic, vitamina E (a-tocoferol), ceară din miere de albine, conţine toţi sau anumiţi pigmenţi din fructe din: mură, afină, ceai negru, coajă de strugure, rodie, boabe de acai, boysenberry (hibrid de zmeură şi mure), coacăze negre şi zmeură, proteină de ovăz, proteină de grâu, provitamina b5, pudră de alge, acid stearic de cocos, mica (pentru strălucire la rimelul de mură şi cel de afină), unt de cacao, pudră de perlă, pudră de orez, pudră de cacao şi boabe de cafea sub formă de pulbere, miere de lavandă, extracte de oregano, cimbru, rozmarin, lavandă şi genţiană
Ingrediente principale: ceai verde, unt de cacao
Copyright MioBio 2013