Alege ingredientul

Inapoi la produse

Sapun natural cu geranium (85g) Atelierele Spheric

7 RON
 

Descriere

Săpun natural cu geranium (muscata), realizat manual în Atelierele Spheric.

Săpunul emolient manufacturat la rece se poate folosi pentru corp și ten.

Pentru toate tipurile de piele, este tonifiant si hidratant, cu efect antiseptic si usor astringent.


Dăruim împreună
Spheric este marca comercială a atelierelor organizate
în cadrul Asociației Phoenix Speranța din Mediaș, asociație care sprijină integrarea socială si profesională a persoanelor cu dizabilități.

La MioBio găzduim cu mare plăcere produsele “Spheric Cosmetice” – săpunuri naturale din ingrediente vegetale obținute din agricultura biologică.

Toate produsele sunt lucrate în atelierele sociale ale asociației de către sau împreună cu persoane cu dizabilități. De asemenea toate fondurile obținute sunt folosite în cadrul programelor sociale sau pentru a plăti salariile acestor persoane și ale instructorilor.

Vânzarea produselor găzduite la MioBio se face non-profit, toate sumele obținute fiind direcționate către Acociația Phoenix Speranța / Atelierele Spheric.

 
Prin cumpărarea oricărui produs Spheric, contribuiți la bunul mers al asociației și la bucuria tuturor persoanelor implicate în acest proiect.


 
Produse Miobio
Ingrediente Aqua, Ulei de masline (Olea europaea), ulei de cocos (Cocos nucifera), ulei de palmier (Hydrogenated palm), ulei de ricin (ricinus comumunis seed oil), ulei esențial de geranium
Ingrediente principale: geraniu
Copyright MioBio 2013