Alege ingredientul

Inapoi la produse

Cremă de soare “melt-in” pentru corp și ten // SPF 30 (100ml) Biosolis

100 RON 70 RON
 

Descriere

Crema de soare "melt-in" Biosolis a câștigat în Suedia premiul "Cel mai bun produs de protecție solară al anului 2017" în cadrul Swedish Organic Beauty
(Best Suncare Product of the Year 2017 / Swedish Organic Beauty)


Protecție înaltă. Rezistentă la apă. Pentru ten și corp.

Această cremă bio de protecție solară se topește în piele precum untul!

Cu o textură unică, are un grad înalt de protecție solară și NU lasă urme albe după aplicare. Nu conține zinc sau nanoparticule.

Gama de protecție solară Biosolis se bazează pe extracte din plante, uleiuri vegetale și filtre minerale pentru a feri în mod natural pielea de efectele nocive ale razelor solare.

Recomandată pentru orice tip de piele, oferă protecție UVA + UVB.
 
Evitați expunerea la soare în miezul zilei sau purtați obligatoriu îmbrăcăminte care să vă protejeze, deoarece arsurile solare sunt foarte periculoase. Feriți bebeluşii şi copiii de razele directe ale soarelui. Expunerea limitată la soare, purtarea unor haine care să ne acopere întreg corpul atunci când suntem nevoiți să umblăm prin soarele amiezii și folosirea cremelor de protecție solară reduc riscul îmbătrânirii premature a pielii, riscul de cancer și orice alte efecte nocive ale razelor solare.

A se evita contactul cu ochii. Evitați aplicarea pe textile. Doar pentru uz extern. A nu se înghiți. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Biosolis: prima gamă de protecție solară pentru adulți și copii complet certificată organic!

Produs natural și bio, certificat organic Ecocert Greenlife.

Produsele Biosolis NU conțin niciun fel de derivate petrochimice, sunt fără silicon, uleiuri minerale, parafină sau parfumuri sintetice. Formulele dezvoltate pentru a ne proteja de razele solare sunt naturale și fără nanoparticule.

100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală
43.70% din totalul ingredientelor provin din agricultură biologică

 
Produse Miobio
Ingrediente Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-C18 Triglycerides, Dicaprylyl Carbonate, Sesamum Indicum Seed Oil*, Titanium Dioxide, Pongamia Glabra Seed Oil, Diethyl Sebacate, Stearic Acid, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Tocopherol, Aluminum hydroxide, Parfum. *ingrediente din agricultură biologică
Copyright MioBio 2013