Alege ingredientul

Inapoi la produse

Ulei de soare pentru corp, ten și păr “SUBLIMANTE” Spray // SPF 20 (100ml) Biosolis

93 RON
 

Descriere

Protecție medie. Rezistent la apă. Pentru ten și corp.

Uleiul de protecție solară 100% natural este compus exclusiv din uleiuri vegetale naturale, fără filtre minerale.

Capacitatea atât de bună de protecție este asigurată de uleiul de Karanja – un ulei uscat parfumat delicat și cu proprietăți extraordinare de hidratare și vindecare.

Spray-ul este recomandat tuturor tipurilor de piele și oferă protecție UVA + UVB.

Poate fi aplicat și pe păr – previne decolorarea acestuia odată cu expunerea la soare.

Gama de protecție solară Biosolis se bazează pe extracte din plante și uleiuri vegetale pentru a îngriji și feri în mod natural pielea de efectele nocive ale razelor solare. Garantat fără nanoparticule.

Evitați expunerea la soare în miezul zilei sau purtați obligatoriu îmbrăcăminte care să vă protejeze, deoarece arsurile solare sunt foarte periculoase. Feriți bebeluşii şi copiii de razele directe ale soarelui. Expunerea limitată la soare, purtarea unor haine care să ne acopere întreg corpul atunci când suntem nevoiți să umblăm prin soarele amiezii și folosirea cremelor de protecție solară reduc riscul îmbătrânirii premature a pielii, riscul de cancer și orice alte efecte nocive ale razelor solare.

A se evita contactul cu ochii. Evitați aplicarea pe textile. Doar pentru uz extern. A nu se înghiți. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Biosolis: prima gamă de protecție solară pentru adulți și copii complet certificată organic!

Produs natural și bio, certificat organic Ecocert Greenlife.


Produsele Biosolis NU conțin niciun fel de derivate petrochimice, sunt fără silicon, uleiuri minerale, parafină sau parfumuri sintetice. Formulele dezvoltate pentru a ne proteja de razele solare sunt naturale și fără nanoparticule.

100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală
67,20% din totalul ingredientelor provin din agricultură biologică

 
Produse Miobio
Ingrediente Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, Pongamia Glabra (Karanja) Seed Oil (and) Diethyl Sebacate, Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Parfum.*ingrediente organice
Copyright MioBio 2013