Alege ingredientul

Inapoi la produse

Happy Skin - Set cadou - ediție limitată MÁDARA

115 RON 80 RON
 

Descriere

O încântare pentru orice tip de ten!

Și totodată o frumoasă metamorfoză. Oferă o plăcere tenului și totodată poți oferi o bucurie prietenilor tăi înaripați. Pentru că această cutie cadou se poate transforma într-o căsuță de hrană pentru păsări!

Setul cadou cuprinde:

Peeling facial OIL-TO-MILK / 60ml
Uită exfoliantele dure şi prea agresive cu tenul! Formula luxoasă şi bogată în uleiuri a acestui peeling facial se transformă treptat într-un lapte delicat care curăţă cu blândeţe, oferă fineţe tenului şi revigorează epiderma fără să-i afecteze nivelul natural de hidratare.
Uleiul de caise împreună cu moleculele de ovăz captează impurităţile, în timp ce microperle fine de ceară naturală eliberează porii astupaţi, îndepărtează celulele moarte şi oferă strălucire tenului.

Apă micelară cu acid hialuronic / 100ml
Soluţia pentru o demachiere completă care nu necesită clătire - pentru curăţarea zilnică a tenului şi ideală în călătorii. Îndepărtează machiajul şi impurităţile într-un singur pas, echilibrează orice tip de ten, inclusiv pe cel sensibil.
Pe bază de aloe vera hidratantă, acid hialuronic hrănitor şi bujor nordic calmant.

Cum transformi această cutie în căsuță pentru păsări?
- Îndepărtează cartonul din zona perforată de pe fața și spatele cutiei. Unește mânerele din partea de sus a cutiei prin petrecerea lor. Trece șnurul prin găurele și leagă capetele pentru a putea atârna hrănitoarea pentru păsări.
- Împinge bățul de lemn prin găurile perforate de pe ambele părți ale cutiei.
- Hrana recomandată: semințe de floarea soarelui, grâu sau arpacaș.

HAPPY SKIN - produse Madara formulate în ediție limitată special pentru acest sezon. Design-ul produselor din acest an a fost creat în colaborare cu Anete Melece, ilustratoare letonă stabilită în Elveția.

Produsele cosmetice bio MÁDARA sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, fără propylene glycol sau alte ingrediente sintetice.
  • Produse VEGANE
  • fără gluten
  • certificate Ecocert

Prin MÁDARA alegi produse cosmetice care au grijă atât de frumuseţea cât şi de sănătatea ta!

Produse Miobio
Ingrediente Pentru mai multe detalii despre fiecare produs în parte și ingrediente - click pe titlurile de mai sus.
Copyright MioBio 2013