Alege ingredientul

Inapoi la produse

Carte poștală - Elfii la bunătățile de Crăciun Lucruri frumoase

7 RON
 

Descriere

Elfi surprinși de Moș Crăciun în cămara plină de bunătăți! Sunt însă bine pitiți după o uriașă șuncă ;-)

Elfii, sau "Tonttus", l-au ajutat dintotdeauna pe Moș Crăciun la fabricarea cadourilor și accesoriilor de Crăciun. În vremuri stăvechi elfii trăiau pe lângă casele oamenilor unde aveau grijă de ei și de animalele lor domestice. Cu timpul însa, când stilul de viață al oamenilor s-a schimbat, s-au mutat definitiv la Moș Crăciun în Korvatunturi, Laponia. Acolo locuiesc în liniște și pace până în ziua de astăzi, ascunși și feriți de ochii lumii.
 
Micii elfi sosiți la MioBio sunt creați manual cu multă grijă și migală în atelierul Silas Tonttukylä din Laponia, mai precis în orășelul Kuhmo, unde pe vremuri elfii trăiau în armonie cu oamenii. Sunt manufacturați din lemn și accesorizați numai cu materiale naturale.
 
Au venit de departe împreună cu felicitări și cărți poștale imaginate și desenate în același atelier și care ilustrează scene adorabile din viața lor în preajma Crăciunului. Se pot trimite mai departe sau oferi cadou. Pentru că a sosit din nou vremea în care îi primim cu atâta bucurie în casele noastre.
Copyright MioBio 2013