Alege ingredientul

Inapoi la produse

Apă de corp parfumată cu gălbenele de munte (100ml) Yahawi

117 RON
 

Descriere

Îți place să miroși fresh în orice moment al zilei? Prin apa de corp parfumată și hidratantă cu gălbenele de munte, mirosul proaspăt din Alpii Italieni va ajunge la tine!

Yahawi a creat această apă de corp parfumată ce miroase a fericire! Fiind bazată pe alcool organic obţinut din grâu organic, apa de corp nu deshidratează pielea mulţumită extraselor sale de Gălbenele, Glicerină şi Uree.  

Ingredientele principale:
  • CALENDULA MONTANA (Calendula Officinalis): Ingredientele active conţinute în extrasul de Calendula, cu precădere flavonoidele, au un efect antiinflamator, de regenerare şi stimulator asupra epidermei şi activităţii fibroblastelor dermului, promovând sinteza colagenului.
  • UREE este un activ cosmetic foarte utilizat în preparatele dermatologice, îndeosebi pentru aplicații pe pielea afectată de eczeme, dermatite, psoriazis, seboree și alte afecțiuni cutanate. Urea este un factor natural de hidratare ce se regăseşte în mod natural în piele. 
  • GLICERINA este un umectant - are capacitatea de a atrage apa din mediul înconjurător și dermă (straturile inferioare ale pielii) în straturile exterioare (de suprafață ) ale pielii. De asemenea, ajută la menținerea barierei naturale a pielii intacte. Din acest motiv, glicerina ajută la menținerea pielii hidratate și moi, prevenind uscarea. 

Mod de utilizare:
Pulverizaţi pe corp de mai multe ori pe zi pentru a beneficia de o senzaţie plăcută de prospeţime. Evitaţi contactul cu ochii şi expunerea la razele soarelui imediat după aplicare.

Recomandarea noastră:
Alternativă excelentă la parfumurile clasice. Nu usucă pielea şi o menţine hidratată. Emană un parfum extrem de plăcut.

Produsele cosmetice naturale si bio Yahawi NU conţin parabeni, PEG, glicol, forme de silicon, derivaţi din petrol sau coloranţi artificiali.
Produsele Yahawi NU sunt testate pe animale. Toate produsele sunt cel puţin 95% biodegradabile.

Acesta este un produs artizanal de calitate superioară, realizat în întregime în Alpii Italieni, la Merano.
 
Produse Miobio
Ingrediente Alcohol denat., Aqua (Water), Parfum [Fragrance], Glycerin, Calendula officinalis flower extract (Galbenele de munte), Glucose, Glycine, Hydrolyzed wheat protein (antistatic), Lactic Acid, Panthenol (antistatic), Sodium glutamate (Aditiv), Sodium PCA (Umectant), Sorbitol (Umectant), Urea.
Ingrediente principale: galbenele
Copyright MioBio 2013