Alege ingredientul

Inapoi la produse

Lipbalm galbenele si miere (9g) Trio Verde

16 RON
 

Descriere

Lipbalm-urile Trio Verde conțin miere naturală de salcâm, binecunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, antibacteriene și hidratante.

Combinația de miere de albine, uleiuri vegetale, unt de shea, ceară naturală, vitamine și uleiuri esențiale face ca balsamul de buze Trio Verde să fie unul cremos și hidratant. Disponibil în trei variante, este îmbogățit cu uleiuri prețioase de cătină, mușețel sau gălbenele, oferind buzelor protecție, strălucire și emoliere 100% naturală.
 
Lipbalm-ul cu gălbenele și miere este un balsam care oferă buzelor hidratare și strălucire.

Combinația de ulei de monoi, ulei de ricin, miere de albine și ceară naturală, este soluția naturală și foarte eficientă pentru a emolia, hidrata și catifela buzele în profunzime.
 
  • Calitățile emoliente ale untului de shea oferă protecție împotriva factorilor dăunători din mediu, în timp ce Vitamina E este binecunoscută pentru proprietățile sale antioxidante.
  • Proprietățile hidratante, regenerante și revitalizante ale uleiului de monoi fac ca acest balsam să se aplice ușor și foarte plăcut pe buze.
  • Parfumul suav și exotic al florilor de gardenie este completat de aroma proaspătă și fructată a uleiurilor esențiale de mentă și portocale dulci.
  • Culoarea balsamului este dată de extractele aurii din uleiurile de morcov și gălbenele, ambele cu puternice proprietăți antioxidante și anti-îmbătranire.
 
PRODUS 100 % NATURAL. FABRICAT ÎN ROMÂNIA.
 
Produs testat dermatologic. Netestat pe animale. A se feri de lumină și căldură.
Produse Miobio
Ingrediente BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, COCOS NUCIFERA OIL AND GARDENIA TAITENSIS FLOWER EXTRACT, BEEWAX, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, MEL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER OIL, HELIANTHUS ANNUS SEED OIL, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, LIMONENE, TOCOPHEROL, MENTHA PIPERITA OIL, TAGETES MINUTA FLOWER OIL, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL, LINALOOL, CITRAL. (unt de shea, ulei de monoi, ceară naturală, ulei de ricin, miere de albine, ulei de gălbenele, ulei de morcov, vitamina E, uleiuri esențiale de portocale dulci mentă, și gălbenele).
Ingrediente principale: galbenele, miere, unt de Shea
Copyright MioBio 2013