Alege ingredientul

Inapoi la produse

ECOS - BABY detergent de rufe lichid concentrat Musetel Lavanda (1,500ml) ECOS Earth Friendly Products

50 RON
 

Descriere

Detergent lichid pentru hainele delicate ale bebelusului. Este hipoalergen si contine numai ingrediente de cea mai inalta calitate.

Destul de delicat cu pielea sensibila a bebelusului, lasa hainutele curate si moi. Bazat pe extracte din plante, este non-toxic si creat responsabil cu mediul inconjurator. Acest detergent lichid are in compozitie musetel si uleiuri esentiale organice de lavanda si este potrivit pentru spalarea automata sau manuala a rufelor bebelusului, tesaturi fine, matase etc.

Recomandat pentru spalare automata sau manuala de la 30 grade pana la 90 grade.

Cantitate recomandata: 30 ml pentru un ciclu normal de spalare (o masina de spalat plina).

1.5 litri = 50 spalari

Nu contine fosfati si enzime, prin urmare se poate folosi si pentru scutecele lavabile!

PENTRU SI MAI BUNE REZULTATE: in loc sa puneti solutia in sertarul special al masinii de spalat, puteti pune cantitatea necesara in capac (pana la marcaj) si sa il introduceti direct in cuva masinii de spalat, printre haine.

Toate produsele din gama Earth Friendly Products sunt 100% naturale, cu ingrediente certificate organic. Sunt bazate pe plante, au ph neutru, sunt vegane, nu sunt testate pe animale.

NU CONTIN: formaldehida, Dioxina, ingrediente petrochimice, clor, fosfati, parfumuri sintetice sau organisme modificate genetic.

Produse Miobio
Ingrediente Sapun bazat pe legume si nuca de cocos, sare de pamant, balsam pe baza de soia, uleiuri esentiale de lavanda si musetel certificate de National Organic Program, apa
Ingrediente principale: lavanda, musetel
Copyright MioBio 2013