Alege ingredientul

Inapoi la produse

Solutie pentru scos pete & mirosuri cauzate de animale de companie (500ml) ECOS Earth Friendly Products

25 RON
 

Descriere

Indragitul patruped a avut din nou vreun mic incident? Sau poate a mancat ceva ce nu i-a cazut tocmai bine?

Nicio grija, solutia pentru indepartarea petelor si mirosurilor de la Earth Friendly Products este ideala pentru a indeparta urmele micilor accidente. Se poate folosi pentru orice situatie neplacuta si nu tocmai bine mirositoare cauzata de prietenii nostri patrupezi.

Formulă sigură pentru oameni, animale şi mediu! Cu ingrediente derivate din plante, spray-ul poate fi folosit in siguranta pe pardoseli, mobila, imbracaminte, tapiserii.

Inhiba mirosurile neplacute, avand o aroma proaspata si placuta de lamaie.

Recomandata si pentru improspatarea culcusului animalului de companie.

Mod de utilizare:
Pentru cele mai bune rezultate, tratati pata inainte sa se usuce, apoi spalati-o cat de repede posibil in cea mai calda apa pe care o permite tesatura pe care urmeaza sa o spalati.
Pulverizati o cantitate mica de produs pe pata. Lasati sa actioneze un minut, frecati usor si spalati ca de obicei.
Nu lasati produsul sa se usuce pe tesatura.

Toate produsele din gama Earth Friendly Products sunt 100% naturale, cu ingrediente certificate organic. Sunt bazate pe plante, au ph neutru, sunt vegane, nu sunt testate pe animale.
NU CONTIN: formaldehida, Dioxina, ingrediente petrochimice, clor, fosfati, parfumuri sintetice sau organisme modificate genetic.
Produse Miobio
Ingrediente apa purificata, alcool derivat din porumb, surfactant din plante, postassium sorbate (conservant), acid citric, mix de enzime pentru indepartarea petelor, ulei esential de lamaie (contine alergenul natural limonene).
Copyright MioBio 2013