Alege ingredientul

Inapoi la produse

Ulei de jojoba (100ml) Trio Verde

41 RON
 

Descriere

{ hidratant - antibacterian - regenerant }

Uleiul de jojoba este o ceara lichida extrasa din seminţele de jojoba (Simmondsia chinensis). Este un excelent agent de hidratare, avand proprietati variate in industria cosmetica.

Recomandat tuturor tipurilor de piele, lasa o senzatie de catifelare dupa aplicare.

Are un rol major in imbunatatirea elasticitatii si supletii pielii, omogenizandu-se perfect cu sebumul natural. Uleiul aplicat pe piele formeaza un strat foarte subţire, non-gras, ce permite ca aceasta sa respire, controland in aceasi timp nivelul de umiditate. Este unul dintre cele mai eficiente uleiuri datorita puterii sale rapide de absorbtie.

Jojoba este un ingredient eficient in ingrijirea părului şi a scalpului. Acesta regleaza excesul de sebum, fortifica firul de par in profunzime si ii ofera volum, stralucire si vigoare.

Poate fi un foarte bun demachiant natural, balsam pentru buze, tratament in mentinerea frumusetii mainilor si a sanatatii unghiilor.

Utilizare

Pentru fata si corp:

Se aplica pe pielea proaspat curatata (ten / gat / decolteu). Se maseaza usor si se lasa pana cand uleiul este complet absorbit.

Pentru demachiere se aplica cateva picaturi pe o discheta cosmetica si se curata apoi tenul.

Pe corp, uleiul se aplica direct dupa baie sau dus.

Pentru par:

Ca masca, aplicati-l pe toata suprafata parului (pornind de la radacina) si lasati-l sa actioneze cateva minute inainte de spalare. Samponati si clatiti. De asemenea, puteti adauga  5-7 ml ulei de jojoba in 100ml sampon sau balsam de par.

Pentru stralucire, aplicati putin ulei de parul umed, sau pe varfuri.

Produse Miobio
Ingrediente Ulei de jojoba virgin, 100% natural, obtinut prin presare la rece, fara aditivi. NU se foloseste niciun proces de rafinare chimica sau fizica. Tara de origine: Peru
Ingrediente principale: jojoba
Copyright MioBio 2013