MIOBIO

2024 BINE PETRECUT calendar cu ilustrații de Ana Bănică

170 lei

2024 BINE PETRECUT, calendarul surorilor Bănică – pentru un an relaxat și delicios.

– ilustrații și design de Ana Bănică
– texte de Ioana Bănică

Calendarul are 21x30cm, este imprimat pe hârtie mată ușor texturată, tabelul de lună este generos ca spațiu pentru însemnări, iar fiecare ilustrație poate fi desprinsă și apoi înrămată.

Ana Bănică, ilustratoare:

"Am început să planific calendarul pe la jumătatea lui mai, urmând trei luni intense care au rezultat în teancuri de schițe, diverse încercări, idei pentru viitor și cele 12 ilustrații lucrate de mână, cu guașă și tuș pe hârtie. Când desenele au fost gata, sora mea, Ioana Bănică, care experimentează cu scrisul de ani buni, dar discret, a preluat ștafeta și a pregătit acele mici texte care surprind esența ilustrațiilor și ale fiecărei luni, și care dorim să vă inspire pentru un timp bine petrecut!"

CALENDAR
– hârtie mată texturată
– 21×30 cm
– fiecare ilustrație poate fi îndepărtată din calendar și înrămată


Ana Bănică este ilustrator și creator de autocolante de perete. A studiat artele plastice în liceu, iar apoi a urmat arhitectura de interior. Deși Ana se bucură să ilustreze mai ales povești de dragoste, reale sau imaginate, fie scene urbane sau marine inspirate de zilele de vacanță, portofoliul ei include proiecte variate de ilustrație de afiș sau de carte, dar și multe proiecte pentru evenimente festive. Ca mod de lucru Ana optează pentru tehnicile tradiționale, preferând guașa.

La MioBio găzduim cu mare plăcere o selecție de accesorii, mici obiecte de design sau lucruri inedite. Puteți vedea mai multe creații ale Anei Bănică pe site-ul anabanica.com sau pe social media – Instagram @ana_banica sau Facebook @anabanicaillustration.