Antonin .B

DESERT SERUM - Ser cu ceramide pentru regenerarea părului

20ml

170 lei

O SĂ VĂ PLACĂ LA NEBUNIE PENTRU CĂ...

Este nevoie de numai 3 picături din acest serum pentru ca părul să revină la viață. Acesta constituie o combinație lejeră dar puternică între ingrediente extrase din plante și inovație eco.

Destinat, în special, părului uscat, vopsit sau tratat chimic.

DESCRIERE

Este un serum profesional pentru păr cu o formulă centrată în jurul uleiului de curmale de deșert. Redă strălucire părului uscat și vopsit.

Un cocktail atent calibrat de ingrediente vegetale organice premium. Conține un mix de 10 uleiuri vegetale organice bogate în acizi grași (omega 3, omega 6 și omega 9), ceramide vegetale, vitamine și antioxidanți care se absorb rapid, întăresc firul de păr și netezesc cuticulele.

Conceput să pătrundă în profunzimea firului de păr și să îl facă mai viguros, mai elastic și mai sănătos, fără să îl îngreuneze.

Datorită efectului de netezire a cuticulelor, împiedică apariția porozității, contribuind, astfel, la menținerea nivelului de hidratare.

Ideal pentru coafarea părului în timpul uscării, folosind numai peria și foehn-ul.

PARFUM

Flori organice de ylang-ylang și o aromă proaspătă de coajă de lămâie și lime, cu note de palmarosa și geranium de Bourbon. Produs unisex.

UTILIZARE

Ingrijire zilnică fără clătire

In funcție de lungimea, grosimea și textura părului, între 2 și 4 picături de serum se încălzesc în palmă și se aplică pe păr, insistând spre vârfuri și evitând rădăcinile.

Ingrijire intensivă

Se aplică echivalentul unei pipete de serum pe părul umed. Se lasă să acționeze peste noapte. A doua zi, se spală părul, ca de obicei.

La uscarea cu foehn-ul

Se aplică între 2 și 4 picături de serum pe părul umed. Se usucă cu foehn-ul. Dacă se dorește, se poate utiliza placa pentru întinsul părului. Un plus de 1-2 picături după uscare pot oferi un plus de strălucire și face ca styling-ul să dureze mai mult.

În general

Serum-ul poate fi adăugat cu succes balsamului sau chiar vopselei.

Nu cantitatea, ci frecvența și constanța folosirii constituie cheile utilizării sale optimale.

TIPURI DE PĂR ȘI DOZAJ

  • Se poate folosi pe toate tipurile de păr: lung, scurt, subțire, gros, drept, creț, ondulat sau afro.
  • Într-o cantitate adecvată caracteristicilor tipului de păr, poate fi utilizat zilnic.
  • Părul cu tendințe de îngrășare cere o utilizare mai puțin frecventă, într-o cantitate diminuată.
  • Pe firul subțire se recomandă folosirea a maximum 2 picături per utilizare. Părul își va menține suplețea, și nu va deveni încărcat și greoi.
  • Are un efect de revitalizare a părului vopsit. Are, de asemenea, un efect de regenerarea nuanțelor de blond.
  • Pentru a facilita pătrunderea în firul de păr vopsit – care are cuticulele afectate de procesul chimic aferent – se recomandă aplicarea pe părul umed.

INGREDIENTE

Lista ingredientelor Ceramides Enriched Desert Serum este asemănătoare celei aparținând unui serum superior pentru față.

Uleiul din semințe de curmale de deșert, cel din nucă de kukui și cel de alune plus uleiurile abisinian, cel din planta de urechea mielului, cel de șofran, de broccoli, precum și de jojoba și cocos aduc aporturi de proteine, vitamine, minerale, acizi grași omega, antioxidanți. Acestea se concretizează în efecte asupra sănătății, texturii și aspectului firului de păr și îl protejează în fața agresiunii factorilor externi.
Acesta mai conține și ulei esențial de ylang-ylang pentru a fortifica și a adauga strălucire părului, precum și uleiuri esențiale de lămâie, lime, palmarosa și geranium Bourbon pentru a detoxifia și purifica părul.


Ingrediente: Balanites aegyptiaca (Desert date) oil*, Brassica abyssinica (Abyssinian) oil*, Bertholletia excelsa (Brazil nut) oil*, Carthamus tinctorius (safflower) oil*, Corylus avellana (Hazelnut) oil*, Aleurites moluccana (Kukui) oil*, Caprylic/Capric Triglycerides, Simmondsia chinensis (Jojoba) oil*, Borago officinalis (Borage) oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Coconut Alkanes (and) Coco-Caprylate/Caprate, Cocos nucifera (Coconut) oil*, Triticum vulgare (Wheat) flour lipids, Tocopherol, Cananga odorata (Ylang-ylang) oil*, Brassica oleracea (Broccoli) seed oil*, Citrus limonum (Lemon) oil*, Citrus aurantifolia (Lime) oil*, Cymbopogon martinii (Palmarosa) oil*, Pelargonium rosae (Geranium) oil*, Benzyl benzoate°, Benzyl salicylate°, Citral (geranial and neral)°, Citronnellol°, Eugenol°, Farnesol°, Geraniol°, Limonene°, Linalool°. * ingredient provenind din agricultura organică + prezent în mod natural în uleiurile esențiale. * ingrediente provenite din agricultura organică. ° prezent, în mod natural, în uleiurile esențiale. 100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală. 79,40 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organică.