Antonin .B

INTENSE HONEY BUTTER - tratament hidratant intensiv pentru păr

30ml

155 lei

O SĂ VĂ PLACĂ LA NEBUNIE PENTRU CĂ...

Pentru utilizare este suficientă o cantitate foarte mică (jumătate de bob de mazăre). Untul-tratament se poate folosi atât ca soluție de hidratare și hrănire în profunzime, cât și ca un produs de styling, care netezește și definește coafura.

DESCRIERE

Tratament profesional pentru hidratare, elasticitate, textură mătăsoasă și strălucire. Hrănește și hidratează firul de păr, datorită conținutului de miere și glicerină.

Cu ingrediente de origine vegetală, untul are o consistență similară cerii care, în contact cu părul și sub acțiunea căldurii, dobândește lejeritate.

Ca produs de styling, tratamentul se folosește pentru a împiedica încrețirea sau electrizarea părului și facilitarea coafării. Pe timpul iernii, tratamentul protejeaza părul de efectele frigului, în timp ce vara acesta îl apără de acțiunile soarelui, vântului și apei sărate, atunci când suntem la mare.

PARFUM

Flori organice de ylang-ylang și o aromă proaspătă de coajă de lămâie și lime, cu note de palmarosa și geranium de Bourbon. Produs unisex.

UTILIZARE

Pentru părul deshidratat în urma proceselor chimice la care a fost supus (vopsire, decolorare) sau a uscării la temperaturi ridicate:

  • Se poate folosi zilnic sau ori de câte ori este necesar, o cantitate mică (o jumătate de bob de mazăre) care se încălzește în palme și se aplică pe lungimea părului și la vârfuri, evitând rădăcina. 
  • Se poate aplica și pe părul proaspăt uscat. După aplicare, se mai poate folosi un jet de aer cald asupra acestuia. Părul va obține un plus de strălucire, iar sub influența căldurii procesul de absorbire în interiorul firului de păr va fi facilitat. Se va folosi întotdeauna o cantitate mică de produs. Dacă este nevoie, aceasta poate fi mărită, însă numai treptat.

Mască intensivă pentru păr deshidratat

  • O dată pe săptămână/lună, în funcție de necesitate - se amestecă o cantitate mică de unt cu 2 picaturi de serum și se aplică pe părul ușor umed. Se lasă să acționeze peste noapte. A doua zi, se spală părul, ca de obicei.
  • Pentru părul puternic deshidratat, după aplicarea tratamentului se recomandă înfășurarea părului cu un prosop călduț.

Ca produs de styling

  • Untul poate substitui ceara de păr. Netezește, definește și are o acțiune de fixare ușoară, spre exemplu în cazul împletiturilor.
  • Se poate folosi pe toate tipurile de păr: lung, scurt, subțire, gros, drept, creț, ondulat sau afro.
  • Pe părul subțire și scurt se poate folosi cu succes. Pe părul subțire și lung se recomandă utilizarea numai ca mască, înainte de spălare, pentru a nu încărca și îngreuna firul de păr, rezultând într-o pierdere a volumului acestuia.

INGREDIENTE

Intense Honey Butter conține miere organică și glicerină vegetală organică – ingrediente care acționează ca umectanți, inclusiv capturând umiditatea prezentă în aer și menținând un nivel constant de hidratare la nivelul firului de păr.

Untul de cacao și uleiul de germeni de grâu lucrează împreună pentru a conferi părului flexibilitate și suplețe.

Uleiul de cocos pătrunde în fibra capilară și are o foarte bună afinitate cu keratina care se găsește, în mod natural, în firul de păr.

Uleiul de ricin dă consistență firului de păr și stimulează strălucirea acestuia.

Acesta mai conține și ulei esențial de ylang-ylang pentru a fortifica și a adauga strălucire părului, precum și uleiuri esențiale de lămâie, lime, palmarosa și geranium Bourbon pentru a detoxifia și purifica părul.

! Textura produsului se poate modifica – dependent de temperatura ambientală – fără a modifica calitatea sau proprietățile acestuia. Se recomandă, totuși, păstrarea sa într-un loc ferit de caldura puternică, lumină și umiditate.

Ingrediente: Theobroma cacao (cocoa) butter*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Triticum vulgare (wheat) germ oil*, Euphorbia cerifera (candelilla) wax, Mel (honey)*, Vegetable glycerin*, Coconut Alkanes (and) Coco caprylate/caprate, Cera alba, Tocopherol, Cananga odorata (Ylang-ylang) oil*, Citrus limonum (Lemon) oil*, Citrus aurantifolia (Lime) oil*, Cymbopogon martinii (Palmarosa) oil*, Pelargonium rosae (Geranium) oil*, Benzyl benzoate°, Benzyl salicylate°, Citral (geranial and neral)°, Citronnellol°, Eugenol°, Farnesol°, Geraniol°, Limonene°, Linalool°. * ingrediente provenite din agricultura organică. ** ingredient provenind din agricultura organică + prezent în mod natural în uleiurile esențiale. 100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală. 82,20 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organică.

Ingrediente principale: miere, unt de cacao, cocos, ricin