BARCELONING

Necessaire ROSAS DEL BORN (21x11cm)

65 lei

Necessaire din pânză de 100% bumbac din colecția Sgraffito.

Colecția Sgraffito își propune transpunera pe obiecte a stilurilor ornamentale folosite pe fațadele clădirilor din Barcelona în timpul modernismului catalan de sfârșit de secol 19. Designul acestui necessaire este inspirat de fațada unei clădiri din Barcelona – Plaza Comercial 1, în fața Mercat del Born.

Necessaire Barceloning Rosas del Born – ideal de luat în călătorii sau pentru organizarea lucrurilor mici care se pierd în orice shopper bag sau poșetă mai mare.

Închidere cu fermoar și dimensiune de 21x11 cm.


Fondat în 2010, Barceloning este un studio de design și producție pentru obiecte decorative inspirate din arta și arhitectura Barcelonei. Colecțiile unesc creativitatea cu funcționalitatea, exprimate în forme, materiale și texturi diferite.

Barceloning este despre a cunoaște Barcelona sub toate formele sale urbane, a-i descoperi detaliile care îi definesc unicitatea, a iubi orașul mediteranean atât de deschis și de cosmopolit. Lucruri pe care fondatorii Barceloning le practică. Convertesc forme și detalii ale orașului în obiecte pe care le putem folosi zi de zi. 

Produsele Barceloning se regăsesc în propriul concept store din Barcelona, în spații exclusiviste și în magazinele unor muzee din Catalonia.