WE LOVE THE PLANET

Deodorant natural SO SENSITIVE

65g

49 lei

We Love Deodorant – 100% natural

Fără ingrediente sintetice, nocive atât pentru sănătatea noastră cât și cea a planetei. În plus, ambalajul deodorantelor este din carton, astfel încât toate produsele sunt 100% biodegradabile

Ingredientele naturale din deodorantele We Love The Planet au un efect calmant și hidratant. Deostick-ul cu textură cremoasă este rapid absorbit de către piele și nu astupă porii.

Fiecare deodorant este formulat pe baza unui mix dintre ceară de albine, ulei de cocos și pulbere de amidon de porumb. Astfel aplicarea este facilă iar pielea rămâne catifelată și fină.

Pe lângă cele tipurile clasice de deodorant natural, We Love The Planet a creat un deostick dedicat special persoanelor cu piele sensibilă.

SO SENSITIVE este un deodorant care nu conține bicarbonat de sodiu sau uleiuri esențiale și care este ultra delicat cu pielea sensibilă!

Anumite persoane pot avea reacții alergice la bicarbonatul de sodiu sau uleiurile esențiale, iar formula deodorantului natural So Sensitive nu conține aceste ingrediente.

Parfumul său foarte fin este hipoalergen și creat pe bază de extracte din frunze verzi, migdale și bujor alb. O combinație delicată, completată perfect de extracte din frunze de heliotropum (vanilie de grădină), vanilie și flori de cais.

Deodorantul natural are 65 grame și, folosit zilnic, durează între 2 și 3 luni. O cantitate mică și o singură aplicare sunt suficiente pentru 24 ore de prospețime. Deodorantul se poate însă reaplica ori de câte ori se simte nevoia.

Utilizare

Se împinge stick-ul prin partea inferioară, astfel încât să iasă maximum 1 cm din deodorant. Acesta nu se împinge la loc, se pune însă capacul înapoi după fiecare utilizare.

Se păstrează în locuri ferite de căldură și umezeală.

Deodorantele We Love The Planet sunt certificate Eco-Control și Natural Cosmetics Standard.

Ingrediente: Zea Mays (Corn) Starch, Cocos Nucifera (Coconut) Oil *, Cera Alba (Beeswax), Coco-Caprylate / Caprate, Glyceryl Caprylate, Macadamia Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters Behenate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, ( Natural) Parfum (Fragrance), Sodium caproyl / Lauroyl Lactylate, Hypericum perforatum extract, Triethyl Citrate, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil *, Tocopherol. * ingredient organic

Ingrediente principale: migdale, bujor, vanilie, caise