SENDO

ALL CARE Balsam de buze nutritiv

15ml

45 lei

ALL CARE SENDO
Destinate îngrijirii zilnice, produsele gamei contribuie la hrănirea pielii menținându-i nivelul corect de hidratare. Potrivite pentru pielea sensibilă, grație formulei speciale certificate Cosmos Natural.

Pentru un maxim de hidratare, balsamul de buze nutritiv conține un fitocomplex biotehnologic din extracte de măceșe iar textura sa este cea a unui gloss de buze foarte fin.

Un balsam de buze cu acțiune hrănitoare și hidratantă, o textură moale și fină – aliatul tău pentru buze moi și protejate pe tot parcursul zilei.

Tub practicic cu aplicator permite reaplicarea oricând, la modul cel mai facil.

Ingrediente principale:

  • Fitocomplex biotehnologic de măceșe
  • Polizaharide extrase din cicoare
  • Unt de Shea organic
  • Ulei de migdale

Utilizare:

Se aplică ori de câte ori se simte nevoia.

Pentru un plus de strălucire se poate aplica și peste rujul preferat.

DESPRE SENDO
Alegând forma arhaică a termenului
ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO
se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natura și starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE

Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor.

Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni și MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni
0% SILICONI
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT ÎN ITALIA

Ingrediente: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Oleic/Linoleic/Linolenic Poly- glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Jojoba Esters, Helianthus Annuus Seed Wax, Acacia Decurrens Flower Wax, Rosa Canina Callus Lysate, Parfum/Fragrance, Polyglycerin-3, Aqua/Water/Eau, Glycerin, Inulin, Fructose, Citric Acid. *din agricultura biologica