DR. BRONNER

Sapun magic 18 in 1 ALMOND

60ml

23 lei
Aroma calda si intima a casei tale este acum si mai puternica, sapunul Dr. Bronner cu aroma de migdale aduce mireasma si invaluie simturile.

Sapunurile lichide 18 in 1 sunt ideale pentru multiple utilizari – fata, corp, par, utilizare in gospodarie pentru spalarea vaselor, a hainelor, a mancarii, precum si pentru curatarea podelelor. De asemenea, pot fi folosite pentru indepartarea insectelor de pe plante, a capuselor de pe animale sau ca insecticid impotriva furnicilor. Regula de baza –DILUAREA – diluati produsul conform indicatiilor si veti vedea rezultatele, fara a folosi agenti chimici si detergenti.

Moduri de utilizare a sapunului magic 18 in 1:
 1. Fata: se toarna 2-3 picaturi in palmele umezite, se aplica pe fata uda.
 2. Corp: ca orice gel de dus sau se pun cateva picaturi pe un burete, apoi se aplica pe corpul ud.
 3. Par: se aplica o cantitate mica (jumatate de lingura) de sapun lichid in palma, se aplica pe parul ud, se samponeaza.
 4. Baie: Cantitatea de sapun folosita depinde de cantitatea de apa, insa, ca regula generala, se toarna 2 linguri de sapun lichid  in cada (nu face spuma, dar curata foarte bine).
 5. Ras: Fata – se folosesc 10 picaturi de sapun lichid; Subrat – 3 picaturi de sapun lichid; Picioare – jumatate de lingurita de sapun lichid; Masati pana face spuma si apoi aplicati pe zona dorita.
 6. Dinti: se aplica 1 picatura de sapun lichid pe periuta de dinti (da, va avea gust de sapun :-)
 7. Baie pentru picioare: se toarna o lingurita si jumatate de sapun lichid intr-un vas cu apa fierbinte.
 8. Curatarea/Purificarea porilor: se toarna o lingura de sapun lichid intr-un bol cu apa fierbinte. Acoperiti capul cu un prososp si respirati aburii de deasupra vasului
 9. Spalat vase: Diluati o parte de sapun cu 10 parti de apa si folositi lichidul rezultat ca detergent de vase.
 10. Spalat rufe: se folosesc 80/120 ml de sapun lichid, nediluat, pentru o masina de spalat cu o capacitate mare de rufe. La ciclul de limpezire se adauga 120 ml de otet.
 11. Spalat pe jos: se toarna 120 ml de sapun lichid la 10 litri de apa calda.
 12. Curatare universala: se toarna 60 ml de sapun lichid la o cantitate de 900 ml de apa. Pentru aroma, se poate adauga un sfert de lingurita de ulei esential. 
 13. Spalat geamuri: se adauga 1 lingura de sapun lichid la 900 de ml de apa. Pentru stralucire, clatiti inca o data cu apa simpla sau otet amestecat cu apa, in cantitati egale.
 14. Curatare toaleta: se amesteca 1 cantitate de sapun la 4 cantitati  de apa. Pentru aroma, se pot adauga 10-20 de picaturi de ulei esential.
 15. Solutie de clatire pentru fructe si legume: se toarna un sfert de lingurita de sapun lichid intr-un bol cu apa. Se spala fructele/legumele cu solutia obtinuta si apoi se clatesc cu apa curata.
 16. Sampon pentru caini: Cantitatea de sapun folosita depinde de talia cainelui, tipul si lungimea parului. Udati intai blana cainelui, apoi turnati sapun si masati pana face spuma, clatiti din abundenta. 
 17. Spray pentru plante: se toarna 1 lingura de sapun lichid la 900 ml de apa. Se poate adauga o jumatate de lingurita de scortisoara sau piper. Solutia obtinuta se pulverizeaza pe plante.
 18. Spray impotriva furnicilor (nu se va aplica si pe plante): se toarna 60 ml de sapun lichid de Tea Tree (arbore de ceai) intr-o cantitate de 900 ml de apa.   
Toate sapunurile Dr. Bronner sunt certificate organic sub standardele  USDA National Organic Program. De asemenea, toate sapunurile Dr. Bronner sunt certificate Fair Trade. Ambalajele sunt din materiale 100% reciclabile.


 

Ingrediente: Apa, Ulei Organic de Cocos*, Hidroxid de Potasiu**, Ulei Organic de masline*, Ulei Organic de Canepa, Ulei Organic de Jojoba, Aroma naturala de Migdale, Acid Citric, Tocoferol. * INGREDIENTE CERTIFICATE FAIR TRADE

Ingrediente principale: migdale dulci