SABIO

Apă micelară hialuronată

236ml

59 lei
Apa micelară hialuronată de la Sabio, este un demachiant natural delicat pentru ten, ochi și buze, eficient și calmant, care poate fi folosit pentru orice tip de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

Datorită structurilor moleculare inovatoare din compoziție (miceliile), îndepărtează eficient machiajul, chiar și pe cel rezistent la apă, excesul de sebum şi impurităţile de pe ten, buze şi din zona ochilor, fără să usuce pielea, refăcând în acelaşi timp echilibrul natural al acesteia.

Hidratează tenul, lăsându-l curat, proaspăt, catifelat şi tonifiat. 

Pentru un puternic efect hidratant, conține acid hialuronic cu masă moleculară mică din sursă vegetală care pătrunde adânc în piele, asigurând hidratare în profunzime și efect de umplere.

Apa micelară hialuronată are pH fiziologic nu conține săpun, alcool, coloranți sau conservanți chimici de sinteză.

Mod de utilizare:
Se aplică produsul dimineaţa şi/sau seara, pe pielea uscată sau puţin umezită, cu ajutorul unei dischete demachiante şi se masează uşor, cu mişcări circulare. Curăță delicat, permite îndepărtarea eficientă a machiajului, chiar și a celui rezistent la apă, a excesului de sebum şi a impurităţilor de pe ten şi din zona ochilor, fără să usuce pielea, refăcând în acelaşi timp echilibrul natural al acesteia.

Nu necesită aplicarea ulterioară a unui tonic facial și nici clătire.

Pentru orice tip de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

Numai pentru uz extern. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
 
Păstrare: între 15℃ și 20℃
 
Valabilitate: 12 luni de la deschidere

 
 

Ingrediente: aqua, glycerin, sodium levulinate, sodium anisate, caprylyl/capryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, polyglyceryl-5 oleate, glyceryl caprylate, citric acid, sodium hyaluronate, sodium phytate, citric acid.