AROMASTICK

Aromastick CALM

44 lei 40 lei

calmare – echilibru interior – încredere

Inhalator nazal cu un mix de uleiuri esențiale aromate care susțin starea de calm și controlul.

La ce ajută?
Aromastick CALM calmează minte și corp rapid și eficient.

De ce e important?
Stresul, grijile și anxietatea pot afecta negativ activitățile cotidiene cum ar fi performanța la job, la școală sau relațiile interumane.

Pentru cine se potrivește?
Pentru oricine este expus la situații stresante în viața de zi cu zi.

Ce se întâmplă când inhalați din stickul CALM?
Studiile arată că Aromastick CALM acționează direct asupra sistemului limbic (parte a creierului responsabilă pentru memorie, dispoziție și emoții) reducând în câteva minute markerii legați de stres, cum ar fi cortizolul, și tensiunea arterială.

Rezulatele studiilor:
•    Reducerea tensiunii arteriale sistolice cu 14.5 mmHg
•    Scăderea tensiunii arteriale diastolice cu 6.5 mmHg
•    Reducerea ritmului cardiac cu 7.5 bătăi pe minut
•    Scăderea cortizolului („hormonul stresului”) cu până la 17%

Conține uleiuri esențiale organice de bergamotă, lamâie, cedru, salvie, vetiver.

Utilizare:
2-3 inhalări pentru fiecare nară. La inhalare închideți cealaltă nară cu ajutorul unui deget, prin presiune ușoară. Repetați în funcție de preferință.


CONCEPTUL AROMASTICK

Aromoterapie TO GO – la îndemână oriunde și oricând. Aceasta este ideea de bază pentru inhalatoarele Aromastick.

Uleiuri esențiale organice în inhalatoare naturale patentate: o idee la fel de inteligentă și simplă precum briceagul elvețian. În spatele ei se află doi frați cu rădăcini în cantonul Glarus și modelați de puterea naturală a Alpilor elvețieni.

Natural
Fondatorii tinerei companii din Alpii elvețieni au fost dintotdeauna fascinați de puterea naturii. Pentru inhalatoarele Aromastick folosesc în consecință numai mixuri din uleiuri esențiale 100% naturale, provenite din culturi organice, procesate în Elveția conform celor mai înalte standarde de calitate.

Funcțional
Diversele combinații de arome susțin performanța fizică și mentală în orice situație și au efect de la calmant la energizant. Beneficiați de ele oricând și oriunde, pentru că micul inhalator încape în orice buzunar.

Eficient
Eficiența inhalatorului brevetat Aromastick a fost dovedită de numeroase studii științifice independente. Stickul patentat asigură o eliberare concentrată de arome pentru un efect aromoterapeutic optim.

Dar ce face din Aromastick un produs excepțional?
Mirosurile sunt cea mai rapidă modalitate de influențare a creierul. Datorită „conexiunii directe” dintre nas și creier, mirosurile sunt procesate în milisecunde și au capacitatea de a declanșa sentimente și emoții. Parfumul de trandafiri ne poate duce înapoi în grădina familiei sau mirosul de ace de pin poate evoca o excursie la munte de cu mulți ani în urmă.

Aromele sunt formate din sute de molecule diferite. Ele acționează prin intermediul sistemului limbic, parte a creierului responsabilă pentru memorie, dispoziție și emoții. Nu există o cale mai rapidă către creier decât prin simțul nostru olfactiv. Conexiunea directă între nas și creier asigură procesarea mirosurilor în câteva milisecunde. În schimb, substanțele active care sunt înghițite sau absorbite prin piele trebuie mai întâi să intre în fluxul sanguin și durează mult mai mult pentru ca acestea să își facă efectul.

Asta face ca aromele să fie atât de eficiente. Și de aceea formulele Aromastick conțin numai uleiuri esențiale 100% naturale, certificate organic.

Ce e atât de deosebit la inhalatoarele Aromastick?
Cu inhalatorul Aromastick, moleculele aromelor pătrund în nas direct și fără pierderi. Influența lor asupra organismului este astfel de trei ori mai eficientă decât aromoterapia convențională (Schneider 2016). Inhalatoarele Aromastick sunt folosite în prezent de sportivi profesioniști, în clinici și spitale din întreaga lume.


Ingrediente: Organic Bergamot Oil, Organic Lemon Oil, Organic Cedarwood Oil, Organic Clary Sage Oil, Organic Vetiver Oil.