SUSANNE KAUFMANN

Aromatizator natural de interior RELAXING

250ml

390 lei

O infuzie de arome reconfortante pentru interior.

Un mix citric vibrant compus din portocale și mandarine, la care se adaugă aromele calde de măr, scorțișoară și pin.

Bețișoarele din lemn eliberează treptat aromele delicate ale acestui aromatizator natural. Inspirați adânc și veți simți notele sale relaxante pentru minte și corp.

Ierburile sălbatice din interiorul sticlei sunt culese de către localnicii din zona Bregenzerwald. Astfel fiecare aromatizator este unic, sticlele cuprinzând plante diferite din flora spontană austriacă. 

Susanne Kaufmann: “Ador aromatizatoarele de interior pentru că transmit senzația de întâmpinare caldă atunci când ne întoarcem acasă. Acum, mai mult decât oricând, este atât de important să găsim echilibrul între viața profesională și cea privată. Or aromele unui parfum de interior îmi reamintesc că e timpul să-mi închid calculatorul și să mă alătur familiei.“

Recomandarea Susanne Kaufmann – atmosfera și spiritul naturii alpine se regăsesc și în uleiul de baie aromatic pe bază de uleiuri esențiale naturale de pin și molid – BATH FOR THE SENSES – cu efecte revigorante pentru simțuri și relaxante pentru musculatura corpului.

Utilizare

  • Se introduc bețișoarele din lemn în recipient, pentru a elibera aromele.
  • Bețișoarele se poziționează în formă de buchet, pentru o distribuire uniformă a parfumului. Pentru menținerea unui parfum intens pe termen lung, acestea se pot întoarce cu regularitate.
  • Aromatizatorul va elibera parfum pentru mai multe săptămâni.
  • Spălați-vă bine mâinile cu apă și săpun după mânuirea bețișoarelor.

Aromatizatorul natural de interior este turnat manual în recipiente din sticlă reciclabile. Se produce la nici 15 minute depărtare de Hotel Post al Susannei Kaufmann din Bezau. Bețișoarele provin din atelierul unui tâmplar aflat la 10 km de facilitățile de producție Susanne Kaufmann. Sunt manufacturate din lemn local de molid și fag, provenit din Bregenzerwald, Austria.

Atenție

Conținutul este puternic inflamabil. A se evita contactul cu ochii, poate provoca iritația acestora. A se evita contactul cu pielea, poate provoca alergii. În cazul contactului cu pielea, se clătește temeinic cu apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, aceștia se clătesc cu apă preț de câteva minute. Se îndepărtează lentilele de contact, după care se continuă clătirea ochilor. La nevoie se solicită ajutor medical.

Aromatizatorul nu se așează aproape de surse de căldură sau foc.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.