THE MUNIO

Aromatizator natural JUNIPER LIMONIUM

100ml

165 lei

Construiți un pod peste ape tulburi și ajungeți pe malul calm grație ienupărului și limonium-ului. Și totul e bine.

Aromatizor cu flori de ienupăr naturale turnate manual folosind doar parfum natural, bază de ulei, recipient de sticlă, 7 bețișoare de ratan și ambalaj din carton reciclabil nealbit chimic.

Parfum: ienupăr | Volum: 100 ml | Dimensiuni: diametru 7 cm x H 20 cm | Parfumul durează aproximativ 8-10 săptămâni

Utilizare:

Deșurubați capacul din lemn, îndepărtați sigiliul și înșurubați capacul înapoi. Introducți beţişoarele de ratan în aromatizator, vor răspândi parfumul în întreaga încăpere. Pentru revigorarea aromei, rotiți bețișoarele săptămânal astfel încât partea de sus să rămână umedă.

Aromatizatoarele de cameră trebuie plasate astfel încât să nu fie la îndemâna copiilor pentru că pot provoca reacții alergice în contact cu pielea. Se evită contactul cu pielea și ochii. Dacă se întâmplă – clătiți bine cu apă din abundență. Soluție inflamabilă, păstrați departe de orice surse de foc. În cazul în care se varsă, aromatizatorul poate păta mobila, motiv pentru care este indicat să îl plasați într-un loc ferit. Nu refolosiți bețigașele din ratan, chiar dacă e vorba de aceeași aromă. După evaporarea completă a parfumului ele pot fi suprasaturate și de asemenea au acumulat și praf.

THE MUNIO

Originile nordice se simt în fiecare produs – arome de păduri, pajiști și aer rural leton. La Munio totul se face încă manual. Se iese în natură și se culeg mușchi, flori și plante. Mâinile sunt cele care așază fiecare floare decorativă în lumânări sau în uleiurile de corp. Amestecă, toarnă, desprind ceara de matriță și ambalează toate produsele manual, cu un intens sentiment de mândrie. Este esențial ca fiecare produs să fie creat chiar de ei. Atins, modelat și împachetat cu gânduri și energie bune. Puteți simți dragostea pe care au pus-o în fiecare produs atunci când îl utilizați.