NOOA CANDLE

Aromatizator natural TEI SALCÂM

25 lei

Aromatizator natural cu note florale.

Parfumul inconfundabil al teilor în floare ne încântă la fiecare sfârșit de primăvară. Cu acest aromatizator vă puteți bucura întregul an de notele floral fructate ale florilor de tei, la care se adaugă aroma caldă, ca de miere, a florilor de salcâm.

Aromatizatorul natural NOOA se poate așeza în dulap, sertar sau în spații mici, cum ar fi baia sau dressing-ul.

Este realizat manual în România din ceară de soia 100% naturală. Florile și frunzele care decorează aromatizatorul pot varia, dar vor fi întotdeauna plante naturale dispuse delicat pe aromatizator.

Se păstrează ferit de lumina soarelui sau căldura intensă și se evită contactul direct cu țesăturile.

Transformare | upcycling

Partea frumoasă este că aromatizatorul poate prinde la un moment dat o nouă viață. Se poate transforma în așa numitele WAX MELTS – ceară parfumată care se poate topi în vasele ceramice de aromoterapie.

De regulă Wax Melts vin sub formă de cuburi, dar nu vă faceți griji, puteți rupe aromatizatorul în bucățele mai mici, numai bune pentru a fi refolosite pentru parfumarea încăperilor.

Cum funcționează?

Aromatizatorul se poate rupe în bucățele mici. O parte dintrea acestea (5-10g) se pun într-un vas de aromoterapie iar dedesupt, în locașul destinat, se aprinde o lumânare tip pastilă. Ceara din vas se va topi încet, moment în care va începe să emane aromele în încăpere.

NU se adaugă apă în ceara de soia a aromatizatorului natural, aceasta se așează ca atare în partea de sus a vasului ceramic de aromoterapie.

Durata de viață a unei lumânări tip pastilă este de regulă 4 ore. Se poate lăsa să ardă tot acest timp, deoarece coincide în mare cu timpul în care se evaporă parfumantul din aromatizator. Se poate desigur arde și mai puțin și reaprinde oricând se dorește. Cert este că ceara se poate încălzi de mai multe ori, ea fiind “epuizată” în momentul în care nu mai eliberează arome.

Se pot adăuga pe parcurs și câteva picături de ulei esențial, în cazul în care vă doriți un parfum mai intens în încăpere. Și chiar vă recomandăm acest lucru în cazul în care ați folosit deja aromatizatorul în scopul lui principal pentru o perioadă mai lungă de 2-3 luni.

Finalul – ceara de soia a aromatizatorului nu se evaporă, astfel încât aceasta trebuie îndepărtată din vasul ceramic. Trebuie doar reîncălzită puțin, cât să poată fi detașată ușor cu ajutorul unei spatule din lemn.


Parfumantul din compoziția aromatizatorului este non toxic, certificat IFRA (International Fragrance Association), fără ftalați și fără parabeni. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.