BADGER

Balsam de buze clasic - Vanilla Madagascar

4g

17 lei
Puțină magie pentru buzele tale!
 
  • Uleiul de măsline extravirgin, ceara de albine și rozmarinul hidratează și protejează buzele.
  • Cu aroma naturală a extractelor de vanilie organică.
  • Fără petrolatum/vaselină, coloranți, aromatizanți sau îndulcitori artificiali.
  • Certificat Leaping Bunny cruelty-free.
Încearcă-l, folosește-l, nu-l uita niciodată acasă!

Balsamul de buze certificat organic USDA de la Badger. Balsamul de buze clasic conține ulei de măsline extravirgin, ceară de albine precum și extracte de aloe vera organică, cătină albă și măceșe. Aceste ingrediente hidratază și protejează, făcând ca linia de balsamuri Badger să fie excelentă pentru a putea face față cu succes vremii sau factorilor de mediu agresivi (poluare, spre exemplu).

Balsamurile au o textură lejeră, delicată, și vin în variante de aromă oferite prin intermediul ingredientelor autentice – uleiuri esențiale obținute prin distilare cu abur, fără coloranți, arome sau îndulcitori artificiali.

Balsamurile de buze organice Badger sunt onctuoase și ușor lucioase și conțin o bogăție de antioxidanți.

Hidratează buzele și oferă o senzație minunată de hrănire și prospețime!

Mod de utilizare:
Aplică pe buze oricând, oriunde. Poate fi folosit și pentru hidratarea cuticulelor, precum și a altor mici porțiuni de piele uscată, oferind rezultate palpabile, chiar după o simplă aplicare - rapidă și facilă.

Ingrediente: ulei de Olea Europaea◊* (măsline), Cera Alba* (ceară de albine), ulei de semințe de Ricinus Communis* (ricin), extract de fructe de Vanilla Planifolia* (vanilie), extract de frunze de Rosmarinus Officinalis* (rozmarin), extract de fructe de Rosa Canina* (măceșe), extract de fructe de Hippophae Rhamnoides* (cătină albă), extract de frunze de Aloe Barbadensis* (aloe). *=certificat organic ◊=ulei de măsline extravirgin