BADGER

Balsam pentru mâini cu piele foarte uscată

21g

39 lei
Produsul Badger original – un balsam organic hidratant care acționează în profunzime, pentru mâini harnice, solicitate!

Produs organic certificat USDA
  • Balsam luxuriant, ultra-hidratant care netezește și catifelează cea mai crăpată, înăsprită sau traumatizată piele.
  • Delicat, potrivit chiar și pentru cea mai sensibilă piele.
  • Parfum fin, proaspăt de merișor.
  • Fără ingrediente, parfumuri sau coloranți artificiali, parabeni, organisme modificate genetic, ingrediente sintetice sau cu o acțiune dură asupra pielii.
  • Toate balsamurile Badger sunt organice certificate USDA și nu conțin petrolatum/vaselină.

Hrănire pentru mâini harnice.

Balsamul Badger (denumit, inițial "Balsamul cicatrizant Badger'') este produsul Badger original și este atât de eficient și de apreciat încât s-a construit o întreagă companie în jurul său! Creat de către Badger Bill într-o iarnă grea din New England pentru a-și trata mâinile de tâmplar, aspre și muncite. Puteți avea încredere în efectul emolient, chiar de tratament, al balsamului asupra pielii celei mai uscate, înăsprite și deteriorate, efect atins de o manieră delicată, care permite utilizarea zilnică.

Parfumul său lejer este împrumutat de la aroma mentolată a merișorului.

Pe scurt, dacă ți se poate întâmpla vreodată să te rătăcești undeva departe, în sălbăticie, acesta este balsamul pe care îți dorești să îl ai în rucsac!

Mod de utilizare:
Pentru cele mai bune rezultate, se ia pe vârful degetelor o cantitate mică de balsam și se aplică oriunde pe corp. Pentru suprafețe mai mari, cum ar fi în cazul brațelor și picioarelor, se utilizează o cantitate mai generoasă. Apoi, balsamul se masează până la absorbirea completă în piele. Este important de știut că o cantitate relativ mică este suficientă pentru fiecare aplicare, neinfluențând eficiența remediului.


"Povestea Balsamului Badger'' de Badger Bill

"Cu ceva vreme în urmă, în iarna lui 1993, eram un tâmplar cu mâini uscate și cu buricele degetelor crăpate. Îmi petreceam cea mai mare parte a timpului bătând cuie afară, în condiții destul de aspre. În același timp, îmi plăcea să lucrez cu ierburi, plante și remedii naturale. Iar întâmplarea a făcut ca această pasiune să se dovedească a fi o coincidență fericită. Într-o zi, la mine în bucătărie, am preparat ceea ce mai târziu avea să devină Balsamul Badger. Dintr-un foc, amestecul mi-a vindecat degetele și a dus la nașterea unei afaceri...
Urma să numesc acel prim produs ,,Gheară de urs'', dar denumirea era deja revendicată! La început, am fost dezamăgit. Apoi, când cuvântul badger/bursuc mi-a venit în minte, am știut imediat că era vorba despre alegerea potrivită. Bursucul este un totem al vindecării, un atent culegător de rădăcini vegetale și un fin cunoscător al secretelor ierburilor; un luptător redutabil și eficient în ceea ce privește auto-apărarea și protejarea familiei sale; un caracter perseverent în direcția depășirii obstacolelor și atingerii scopurilor propuse.
Balsamul Badger a călătorit la Polul Sud protejând mâinile și picioarele exploratorilor pe schiuri; a calmat degetele dureroase ale trapeziștilor și ale sportivilor care practică escalada; este un produs de nădejde pentru practicanții de rafting, pentru cei care conduc sănii trase de câini și pentru halterofili de ani buni.
Iar efectul benefic de care se bucură cu toții ne este accesibil și nouă! Secretul acestui balsam super-calmant este legat de ingredientele sale: ulei de măsline extravirgin organic și ceară de albine - bogate în fermenți naturali, enzime, vitamina E și uleiuri esențiale, care lasă pielea moale ca mătasea. Remarcabil este faptul că această combinație simplă de ulei și ceară este delicată cu pielea sensibilizată și totuși suficient de puternică și de eficientă pentru pielea aspră de pe orice porțiune a corpului. Masează balsamul, folosește-l regulat, așteaptă rezultate!''

 

Ingrediente: ulei de Olea Europaea◊* (măsline), Cera Alba* (ceară de albine), ulei de semințe de Ricinus Communis* (ricin), extract de frunze de Aloe Barbadensis* (aloe) și ulei de frunze de Gaultheria Procumbens* (merișor). *certificat organic ◊ulei de măsline extravirgin