WELEDA

BABY Băiţă cremoasă cu gălbenele

200ml

80 lei 56 lei

Curăță delicat și hrănește pielea bebelușului din prima zi de viață.

Băița cremoasă cu galbenele de la Weleda este cel mai delicat și natural mod de a spăla şi proteja bebeluşul în primele luni de viață.

Spală pielea bebelușului cu această băiță cremoasă extrem de blândă cu pielea delicată a nou-născutului. Căldura gălbenelelor și proprietățile lor liniștitoare se îmbină cu uleiul mătăsos de migdale organice și cel de susan organic pentru a preveni deshidratarea, într-un amestec cu adevărat nutritiv. Caldă și învăluitoare, curățând delicat, este o baie menită să mențină pielea moale, netedă și cu un parfum plăcut de bebeluș curat.

Beneficii:

Curăță, hrănește și previne deshidratarea pielii. Susține funcțiile protectoare naturale ale pielii. Încălzește bebelușul, îl face să se simtă bine și să nu miroasă a nimic altceva decât a bebeluș.

Fără conservanți, parfumuri și coloranți sintetici sau materii prime provenite din uleiuri minerale. Produs testat dermatologic, prietenos cu pielea, chiar și cu cea sensibilă și uscată.

Mod de utilizare:

Se agită sticla și se adaugă 2-3 picături în apa caldă de baie. Se amestecă delicat cu mâna. Apa ar trebui să aibă o temperatură de 36-37 de grade.

Se spală ulterior cada de baie pentru a preveni apariția petelor.

Pentru duș folosiți loțiunea de curățare și șampon de la Weleda.

Produs testat dermatologic.

NU conține materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi și parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici.

Despre gălbenele:

Calendula, cunoscută popular și drept gălbenea, călinică, filimică sau sulumină, apare deseori în parcuri sau în grădinile cu plante medicinale, fiind o floare populară de grădină. Puține plante sunt mai versatile sau mai eficiente și asta explică de ce Weleda o cultivă pentru puterile ei vindecătoare în grădinile sale de mai bine de 80 de ani.

Calendula nu a fost cunoscută doar ca plantă medicinală. Florile luminoase, senine, viguroase erau sădite și ca plante ornamentale de către greci și romani, indieni și arabi.  Bulgării aurii ai plantei au fost folosiți mult timp pentru țesături, alimente și cosmetice, iar în Europa, unde a apărut în Evul Mediu târziu, planta s-a impus rapid ca supliment alimentar și ca plantă medicinală.

Cu asemenea capacitate regeneratoare și protectoare, calendula joacă un rol-cheie în multe dintre produsele Weleda. Veți găsi multe produse de îngrijire care conțin această plantă și, pentru că gălbenelele sunt indispensabile în dezvoltarea pielii copiilor, de peste 50 de ani, calendula este planta-emblemă pentru linia Weleda de produse destinate îngrijirii bebelușilor și a copiilor.

Weleda. În armonie cu omul și natura.


Ingrediente: Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Calendula Officinalis Extract, Glyceryl Stearate SE, Fragrance (Parfum)*, Xanthan Gum, Glyceryl Stearate Citrate, Limonene*, Linalool*. *din uleiuri esentiale naturale

Ingrediente principale: galbenele, migdale dulci