SABIO

Balsam de buze FRAGOLA

6ml

10 lei
Balsamul de buze Fragola îți oferă un mix de beneficii: hrănire, hidratare, protecție împotriva crăpării buzelor, catifelare și parfumare.

Untul de shea și uleiul de jojoba oferă protecție pentru buze atât în anotimpul rece, cât și în cel călduros. Creat numai din ingrediente naturale, manufacturate cu atenție, într-un recipient ușor de purtat în buzunar și în geantă (tub 6 ml).

Fiind un balsam de buze 100% natural, noi îți recomandăm să nu îl ții în soare sau aproape de o sursă de căldură, tocmai pentru a-l menține în forma inițială și pentru a te bucura pe parcursul întregii zile de aroma revigorantă a frăguțelor.

Dacă alegi să îl porți în buzunar, îți recomandăm să-l pui în buzunarul hainei și nu în cel al pantalonilor, astfel încât să nu se topească de la căldura corpului.
 

Ingrediente: butyrospermum parkii butter/unt de Shea*, simmondsia chinensis seed oil /ulei de jojoba, cera alba/ceară de albine, bisabolol/bisabolol natural, tocopherol/vitamina E, ultramarines (CI 77007)/pigment roz 100% mineral, parfum/extract de fragi 100% natural. * provine din agricultură ecologică.

Ingrediente principale: unt de Shea, jojoba, ceara de albine, fragute