Dr. Bronner

Balsam de buze organic CHERRY BLOSSOM

4g

21 lei

Balsamul organic pentru buze Dr. Bronner’s Cherry Blossom incorporeaza, in formula sa, uleiuri certificate organic de avocado, jojoba si canepa, dar si cea mai fina ceara de albine organica, pentru a revitaliza buzele deshidratate, crapate.

Balsamurile organice Dr. Bronner’s nu contin niciun ingredient sintetic. Sunt create fara conservanti artificiali si datorita formulei lor ultra-emoliente pot fi aplicate pe zone unde pielea este excesiv de uscata si are nevoie de un plus de hranire.

Aroma naturala si fina, de flori de cires, imbogateste formula balsamurilor Dr. Bronner’s la modul cel mai delicat.

Mod de utilizare:
Balsamul de buze Dr. Bronner este ideal atat pentru hidratarea buzelor, cat si pentru refacerea zonelor uscate de pe corp.
Puteti folosi balsamul de buze pentru a trata mainile sau cuticulele uscate, pentru hidratarea barbiei sau a pometilor, pentru refacerea zonelor cu piele uscata.

Balsamurile Dr. Bronner sunt certificate organic sub standardele USDA National Organic Program.


Ingrediente: Ulei de persea gratissima (avocado*‡), ulei din seminte de simmondsia chinensis (jojoba*), cera alba (ceara de albine*), parfum (parfum natural de flori de cires), ulei din seminte de cannabis sativa (canepa*), tocoferol (vitamina E), ulei din seminte de helianthus annuus (ulei de floarea soarelui), citral◊, citronelol◊, geraniol◊, limonen◊, linalool◊. * ingrediente certificate organic, ◊ din uleiuri esențiale pure

Ingrediente principale: cirese