BADGER

Balsam pentru bebeluși

21g

39 lei
Îngrijire organică pentru pielea bebelușului
  • Fără substanțe chimice sintetice, parfum, parabeni, organisme modificate genetic sau orice altă substanță dăunătoare pe care vrei să o ții cât mai departe de un bebeluș.
  • Gălbenelele și mușețelul sunt plante folosite în mod tradițional pentru calmarea și hrănirea pielii bebelușului. 
  • Creat pentru pielea sensibilă în general, indiferent de vârstă.

Îngrijește pielea delicată a bebelușului cu Badger Baby Balm, 100% natural, sigur și calmant.

Conceput încorporând uleiuri emoliente și extracte din plante cu efect cicatrizant special pentru a oferi hrănire și protecție pielii sensibile.

Uleiul extravirgin de măsline organic catifelează și hidratează cu blândețe chiar și cea mai delicată piele. Parfumul liniștitor al mușețelului are un efect căruia i se asociază cel cicatrizant al gălbenelelor. Badger acordă atenția necesară îngrijirii copilului, motiv pentru care formulele acestor produse conțin numai cele mai sigure și pure ingrediente.

Badger Bill spune: "Recent, am observat că am căpătat o afinitate aproape de obsesie pentru balsamul pentru bebeluși. Știu că nu sunt un bebeluș, dar am dezvoltat un real atașament față de parfumul și delicatețea formulei. Îl folosesc înainte de ras, iau un pic pe degete și îmi aranjez părul sau îl folosesc pentru a-mi masa unul dintre umeri, care este dureros.''
 
Mod de utilizare:
Se masează cu delicatețe pe pielea bebelușului, după baie, inclusiv pentru a atenua și a vindeca pruritul și disconfortul asociat cu iritațiile provocate de scutec, cojițele de pe scalp (dermatită seboreică infantilă) și porțiunile de piele uscată.

Se poate utiliza și pentru realizarea unui masaj de relaxare sau pentru masarea burticii bebelușului.
 

Ingrediente: ulei de Olea Europaea◊* (măsline), ulei de semințe de Ricinus Communis* (ricin), Cera Alba* (ceară de albine), ulei din flori de Anthemis Nobilis* (mușețel roman) și extract din flori de Calendula Officinalis (gălbenele). *=certificat organic ◊=ulei de măsline extravirgin

Ingrediente principale: masline, galbenele, musetel