BADGER

Balsam pentru dureri musculare

21g

39 lei
Calmare a durerii atunci când ai nevoie!

Produs organic certificat USDA
 
  • Piperul Cayenne și ghimbirul detensionează cu delicatețe mușchii contractați, dureroși.
  • Are un parfum plăcut și un efect emolient asupra pielii – cu siguranță un produs cu totul diferit de balsamurile tipice pentru sportivi!
  • Ideal pentru a fi folosit atât înainte cât și după activitatea sportivă, sau în timpul masajului pentru relaxare.
  • Bogat în antioxidanți cu efect intens de hrănire și hidratare proveniți din uleiurile esențiale de rozmarin și uleiul extravirgin de măsline.
  • Fără ingrediente, parfumuri, coloranți artificiali, parabeni, organisme modificate genetic, ingrediente sintetice sau cu o acțiune dură asupra pielii.
  • Toate balsamurile Badger sunt organice certificate USDA, certificate ca fără gluten și nu conțin petrolatum/vaselină.
Alinare, atunci când ai mai mare nevoie!

Badger Bill a creat acest balsam original pentru masarea mușchilor tensionați, dureroși pentru a-și trata întinderile și contracțiile provocate de exercițiile de Aikido, iar acum a venit momentul să ne bucurăm și noi de beneficiile sale.

Testează calitățile de tratament ale piperului Cayenne și ale ghimbirului – detensionează mușchii, disipând, în același timp, și stresul, în general. Oferă rezultate optime folosit înainte și/sau după activitatea sportivă, la finalul unei zile lungi sau în orice alt moment în care mușchii resimt o senzație de încordare.

Are un parfum plăcut și un efect emolient asupra pielii – cu siguranță un produs cu totul diferit de balsamurile tipice pentru sportivi! Formula balsamului, neschimbată de la conceperea sa, continuă să fie una dintre favorite.
 
Mod de utilizare:
Se aplică direct pe umeri, genunchi, coate, spate sau orice altă parte a corpului care este dureroasă sau care resimte nevoia de destindere.

Atenție! Conține piper Cayenne, așadar trebuie evitat contactul cu ochii, nasul, gura și orice altă zonă sensibilă.
Poate irita anumite tipuri de piele. La prima utilizare, se recomandă testarea balsamului pe o suprafață mică de piele.

 

Ingrediente: ulei de Olea Europaea◊* (măsline), ulei de semințe de Ricinus Communis* (ricin), Cera Alba* (ceară de albine), extract de Capsicum Frutescens* (ardei Cayenne), extract din rădăcină de Zingiber Officinale* (ghimbir), ulei din semințe de Elettaria Cardamomum* (cardamom), ulei din frunze de Cymbopogon Schoenanthus* (lemongrass), extract din rădăcină de Zingiber Officinale* (ghimbir), ulei din frunze de Rosmarinus Officinalis* (rozmarin), ulei din flori de Thymus Mastichina* (măghiran sălbatic), ulei din frunze de Salvia Officinalis* (salvie), extract din fructe de Rosa Canina* (măceșe). *=certificat organic ◊=ulei de măsline extravirgin

Ingrediente principale: piper, ghimbir