BADGER

Balsam pentru respirație ușoară

21g

39 lei
Balsam organic calmant, pentru îmbunătățirea respirației
 
  • Un balsam răcoritor și calmant în mod natural cu uleiuri esențiale de eucalipt, mentă, rozmarin, laur Ravintsara și arbore de ceai.
  • Excelent pentru a fi folosit pentru masarea pieptului sau pentru realizarea de inhalații, prin adăugarea în umidificator sau, pur și simplu, într-un vas cu apă fierbinte.
  • Sigur și eficient pentru utilizarea de către toți membrii familiei.
  • Fără parfumuri și coloranți artificiali, parabeni, petrolatum/vaselină, organisme modificate genetic, ingrediente sintetice sau agresive cu pielea.
  • Toate balsamurile Badger sunt certificate organic de către USDA și fără petrolatum/vaselină.
Masează și respiră adânc!

Conceput special pentru Rebecca, fiica fondatorului Bill și a soției sale Katie, acest balsam ocupă un loc special în inimile celor doi, dar și în portofoliul Badger – datorită eficienței sale.

Calmează, liniștește pentru o respirație adâncă, cu un ritm regulat, relaxant. Un produs must-have pe timpul iernii, dar de ținut la îndemână pe tot parcursul anului!

Mod de utilizare:
Se poate utiliza pentru masarea calmantă a pieptului sau, punând o jumătate de linguriță în umidificator sau într-un vas cu apă fierbinte, pentru inhalații. Pentru o îmbunătățire rapidă a respirație și resimțirea mai concentrată a parfumului, se poate aplica direct pe nări și chiar pe buze. O simplă respirație adâncă ne poate influența întreaga stare de bine!
 

Ingrediente: ulei de Olea Europaea◊* (măsline), ulei de semințe de Ricinus Communis* (ricin), Cera Alba* (ceară de albine), ulei din frunzele Cinnamomum Camphora (laur Ravintsara), ulei din frunze de Melaleuca Alternifolia* (arbore de ceai), ulei din coajă de Citrus Tangerina* (mandarină), ulei din frunze de Eucalyptus Globulus* (eucalipt), ulei din frunze de Eucalyptus Staigeriana* (eucalipt), ulei din frunze de Mentha Piperita* (mentă), ulei din frunze de Rosmarinus Officinalis* (rozmarin), ulei din flori de Lavandula Angustifolia* (lavandă), extract din rădăcină de Zingiber Officinale* (ghimbir), ulei din flori de Thymus Mastichina* (măghiran sălbatic). *=certificat organic ◊=ulei de măsline extravirgin

Ingrediente principale: eucalipt, menta