SABIO

Balsam solid cu muşeţel pentru bebeluşi

70g

42 lei
Perfect pentru întreținerea pielii bebelușilor, previne iritațiile de scutec și menține pielea catifelată, fiind folosit pentru calmarea eritemului fesier.

Ceara de albine și mai ales extractul de mușețel folosit pentru zona scutecului, formează o barieră naturală protectoare între pielea delicată a bebelușului și umezeala din scutec.

Imediat după aplicarea balsamului, extractul natural de mușețel începe să calmeze zona, având efect  vindecător, reducând inflamațiile și calmând pielea delicată a bebelușilor. În plus, unturile de cacao și Shea protejează și hidratează în profunzime.

Nu conţine parfum, uleiuri esenţiale sau conservanţi.
 
Administrare:
Se ţine produsul între palme câteva momente pentru a permite căldurii corpului să îl topească puţin, apoi se aplică palmele pe pielea bebelușului, masând lejer cu mişcări circulare.

Recomandări:
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
  • numai pentru uz extern.
  • a se păstra la loc răcoros (chiar in frigider), bine închis, ferit de lumină.
Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
 
 

Ingrediente: anthemis nobilis extract/extract de muşeţel, cocos nucifera oil/ulei de cocos virgin organic, cera alba/ceară de albine, theobroma cacao seed butter/unt de cacao, butyrospermum parkii butter/unt de Shea, glycerin/glicerină, tocopherol /vitamina E.

Ingrediente principale: musetel, cacao, unt de Shea