BEAUTY MADE EASY

Balsam de buze LAVENDER

6g

21 lei

Balsam de buze natural dezvoltat pe principiul: reduce – reuse – recycle!

100% ingrediente de origine naturală.

65% ingrediente organice certificate.

0% plastic.

Balsamurile de buze zero waste de la Beauty Made Easy sunt create cu ingredinte de cea mai bună calitate care se pretează la ambalarea în carton. 

  • Uleiul din semințe de zmeură presat la rece este unul reciclat – provine din industria sucurilor și gemurilor și face parte din extractele care altfel se risipesc.
  • Uleiul de cocos și untul de cacao contribuie la efectul emolient. În plus sunt pline de antioxidanți și acizi grași care protejează și hidratează pielea.
  • Uleiul de floarea soarelui conține minerale și substanțe nutritive (vitaminele A și D), hrăneste și oferă protecție barierei naturale a buzelor.
  • Uleiul din semințe de ricin presat la rece, care este unul dintre cele mai utilizate ingrediente în balsamuri și rujuri, ajută la menținerea hidratării pielii.

Ambalajul din hârtie și carton este un amestec din materiale reciclate și noi. Acestea sunt ușor reciclabile și se degradează în natură.

Produsul este potrivit pentru vegetarieni, dar nu și pentru vegani, deoarece conține ceară de albine.

Ingrediente: RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, CERA ALBA*, COCOS NUCIFERA OIL, HYDROGENATED CASTOR OIL, STEARYL BEHENATE, COCO GLYCERIDES, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CETYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, RUBUS IDAEUS SEED OIL, TOCOPHEROL, GERANIOL**, LIMONENE**, LINALOOL**. *certificat organic. **apare in mod natural in uleiul esential de lavanda.

Ingrediente principale: zmeura, cocos, cacao, ricin