Beauty Made Easy

Lip Plumper - gloss pentru buze mai pline

6ml

22 lei
Ingrijirea buzelor cu arome delicioase de zmeura si acid hialuronic - pentru hidratare de durata si buze pline, irezistibile.

Lip Plumper-ul se poate folosi singur sau peste rujul preferat, mica magie functioneaza!

Se poate folosi ori de cate ori simtiti nevoia de un plus de hidratare. Efectul de hidratare si buze pline dureaza circa 8 ore, rezultatul fiind diferit de la persoana la persoana.

Efectul mai de durata al buzelor pline se obtine dupa 3-4 saptamani de utilizare zilnica (rezultatele pot diferi de la persoana la persoana).

Acidul hialuronic este un "filler" natural. Respectiv un agent natural prezent in tesutul conjunctiv al intreg corpului uman. Magia acestui ingredient se afla in puterea sa de a retine apa, se considera ca are o capacitate mai mare de retinere a apei decat orice alt polimer natural sau sintetic. Spre exemplu un gram de acid hialuronic poate stoca pana la sase litri de apa!
 
Mod de utilizare:
Pentru rezultate mai bune recomandam ingrijirea in doi pasi:
Pasul 1: Exfolierea buzelor - cu scrub-ul de buze Beauty Made Easy
Pasul 2: Lip Plumper
 

Ingrediente: Hydrogenated Polyisobutene, Paraffinum Liquidum, Silica, Sodium Hyaluronate, Ricinus Communis Seed Oil, Glycerin, Aroma, Sodium Saccharin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Acoric Acid, Citric Acid.

Ingrediente principale: zmeura