SUSANNE KAUFMANN

Mască BOOSTING

50ml

479 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux.

O mască tratament ultra eficientă, creată pentru a oferi pielii o infuzie de hidratare, în timp ce vizează și semnele îmbătrânirii.

Cea mai nouă mască din gama Susanne Kaufmann oferă un boost vizibil tenului, promovează regenerarea celulară și dezvăluie o piele mai fină, cu aspect revigorat. Rezultate vizibile în 15 minute, rezultate de lungă durată.

Soiul de mere elvețian Uttwiler Spätlauber (Malus domestica) este cunoscut pentru longevitatea celulelor sale stem. Așa se explică de ce rămân proaspete luni de zile mai mult decât alte soiuri de mere. Sunt cunoscute drept „merele care nu se încrețesc”. Formulată cu un mix vegetal concentrat, care conține și celulele stem ale mărului elvețian, masca revigorează tenul, stimulează formarea de celule noi, îmbunătățește elasticitatea pielii, pe care o lasă tonifiată și mai fermă.

În plus, extractul din alge roșii și acidul hialuronic protejează împotriva uscării pielii – pentru un ten mai fin și mai suplu.

Oferă:

  • revigorare instantanee a tenului
  • reducerea liniilor fine și a ridurilor
  • strălucire și aspect fresh cu rezultate dovedite

Pentru:

Orice tip de ten (normal, mixt, uscat, matur, gras, sensibil) care se confruntă cu linii fine și riduri, deshidratare, aspect tern, pierderea fermității.

Mod de folosire:

Se aplică în strat subțire pe ten și zona gâtului, se lasă să acționeze 15 minute. Se îndepărtează cu un prosop umezit, cald.

Pentru cele mai bune rezultate se folosește de 1-2 ori pe săptămână sau ca tratament lăsat să acționeze peste noapte.

Pont:

Pielea poate fi pregătită în prealabil cu ENZYME EXFOLIATOR – peelingul enzimatic cu acizi de fructe Susanne Kaufmann. Cu conținutul său ridicat de enzime naturale obținute din fructe, peelingul răcoritor îndepărtează cu delicatețe celulele moarte și permite astfel efectul optim al măștii și a cremelor ulterioare de îngrijire.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), alcohol denat (sd alcohol 38-b), pentylene glycol, polyg-lyceryl-4 caprate, glycerin, hydroxypropyl methylcellulose, saccharide isomerate, pullu-lan, sodium hyaluronate, malus domestica, fruit cell culture extract, camellia sinensis leaf extract, isomalt, porphyridium cruentum extract, carrageenan, sodium hydroxide, cellulose gum, ceratonia siliqua gum, sucrose, bisabolol, menthol, citric acid, sodium citrate, camphor, parfum