WE LUV ECO

Balsam de buze nuanțator SANGRIA (zero plastic)

10g

55 lei

Ce se întâmplă când combini un balsam de buze hidratant cu un gloss și un ruj?

Se întâmplă WE LUV ECO – LIP TINT!

Balsamurile de buze nuanțatoare We Luv Eco conțin doar pigmenți naturali pentru a oferi buzelor un strop discret de culoare. Iar pentru o intensitate mai mare, trebuie doar aplicat în mai multe straturi.

Balsamuri nuanțatoare hidratante:

  • 100% naturale
  • 0% plastic
  • ambalaje din carton obținute din hârtie reciclată
  • vegane & cruelty free
  • fără ulei de palmier
  • handmade
  • 100% biodegradabile

SANGRIA este un roșu cald cu tente cărămizii.

Toate balsamurile de buze We Luv Eco au un conținut de 10g, cu până la 2.5 ori mai mult decât se obișnuiește la produsele similare. Asta se traduce prin economie de resurse, pentru că va trebui cumpărat mai rar. :-)

Combinația între uleiurile de ricin, cocos, măsline și unturile de Shea și cacao asigură o îngrijire intensivă a buzelor.

Ambalajul din carton este foarte robust. Balsamul de buze este ferit de umezeală și se deteriorează greu.

Utilizare:

Se împinge ușor cartonul din partea de jos a ambalajului, până când iese la iveală un pic din balsamul stick. Se aplică și gata! Buzele sunt hidratate și colorate. 

BUY ONE, PLANT ONE – pentru fiecare produs cumpărat se plantează un copac!

We Luv Eco s-a alăturat organizației Eden Refosteration care are ca scop reducerea sărăciei extreme și restabilirea echilibrului natural al pădurilor. Locuitori ai satelor din Nepal, Madagascar, Haiti, Indonezia, Mozambik și Kenia plantează anual milioane de copaci.

Prin cumpărarea oricărui produs We Luv Eco susțineți implicit Eden Refosteration care poate angaja săteni pentru activitățile de plantare. Astfel se asigură locuri de muncă, întreținerea familiilor și combaterea despăduririlor.


Ingrediente: Olea europaea (olive) fruit oil*, Cocos nucifera (cocos) oil*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Helianthus annuus (sunflower) seed wax, Theobroma cacao (cacao) seed butter*, C.I.77019, 77491. *din agricultura biologica

Ingrediente principale: unt de Shea, cocos, ricin, vegan