WE LUV ECO

Balsam de buze SUN PROTECT SPF15

10g

55 lei

Balsam de buze cu protecție solară – zero plastic și 100% natural.

Conține oxid de zinc, un protector solar UVA/UVB natural mineral, fără nanoparticule, absolut sigur pentru voi și pentru planetă.

Acesta vine în completarea uleiurilor organice regenerante – combinația între uleiurile de ricin, cocos, măsline și unturile de Shea și cacao asigură o îngrijire intensivă a buzelor.

Și nu vă faceți griji, balsamurile de buze rămân ferme chiar și la temperaturi ridicate, nu se topesc nici dacă le purtăm după noi prin soare și nici în buzunar. :-) Ambalajul din carton reciclat a fost dezvoltat în așa fel încât totul să rămână solid, indiferent de temperatura exterioară. Astfel puteți să vă îngrijiți tot timpul buzele pe plajă – cu balsamul de protecție solară peste care puteți aplica și un balsam nuanțator.

Balsamurile de buze We Luv Eco sunt:

  • 100% naturale
  • 0% plastic
  • ambalaje din carton obținute din hârtie reciclată
  • vegane & cruelty free
  • fără ulei de palmier
  • handmade
  • 100% biodegradabile

Toate balsamurile de buze We Luv Eco au un conținut de 10g, cu până la 2.5 ori mai mult decât se obișnuiește la produsele similare. Asta se traduce prin economie de resurse, pentru că va trebui cumpărat mai rar. :-)

Ambalajul din carton este foarte robust. Balsamul de buze este ferit de umezeală și se deteriorează greu.

Utilizare:

Se împinge ușor cartonul din partea de jos a ambalajului, până când iese la iveală un pic din balsamul stick. Se aplică și gata! Buzele sunt hidratate și colorate. 

BUY ONE, PLANT ONE – pentru fiecare produs cumpărat se plantează un copac!

We Luv Eco s-a alăturat organizației Eden Refosteration care are ca scop reducerea sărăciei extreme și restabilirea echilibrului natural al pădurilor. Locuitori ai satelor din Nepal, Madagascar, Haiti, Indonezia, Mozambik și Kenia plantează anual milioane de copaci.

Prin cumpărarea oricărui produs We Luv Eco susțineți implicit Eden Refosteration care poate angaja săteni pentru activitățile de plantare. Astfel se asigură locuri de muncă, întreținerea familiilor și combaterea despăduririlor.


Ingrediente: Olea europaea (Olive) fruit oil*, Cocos nucifera (Cocos) oil*, Butyrospermum parkii (Shea) butter*, Helianthus annuus (Sunflower) seed wax, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Zinc oxide (non nano). *din agricultura biologica