ATELIERUL DE PÂNZĂ

MioBio Săculeț de primăvară #2

17 lei

Săculeț lucrat manual în Atelierul de pânză din bumbac netratat, neînălbit și nevopsit, țesut în România.

Săculețul este imprimat cu flori desenate de noi și poate adăposti lucrurile preferate, fie acasă sau dacă îl luați cu voi prin călătorii.

De asemenea se poate folosi pentru ambalarea cadourilor de la MioBio și săculețul se transformă într-un "goodie bag" care cuprinde numai și numai produse verzi – îngrijire organică, naturală, de prin lume sau handmade în România.

Iar dacă doriți sa îl umpleți cu ceva frumos pentru cineva anume, putem trimite cadoul din partea voastră în orice colțișor din București sau din țară. Trebuie doar să ne dați de știre și săculețul pleacă spre destinația aleasă!

Dimensiunile lui sunt:

lățime 18 cm, înălțime 25 cm, burduf 5 cm

Instrucțiuni pentru întreținere:

Se poate spăla manual sau la mașină la 30 grade, dar nu folosiți înălbitori și nu-l uscați în uscătorul de rufe. Îl puteți călca, ideal pe dos, pentru a proteja desenul imprimat. Fiind o țesătură netratată, săculețul poate intra la apă 1-2 cm după prima spălare.


Atelierul de pânză este un proiect demarat de asociația ViitorPlus și funcționează ca o întreprindere socială și unitate protejată. Atelierul susține atât misiunea de mediu cât și pe cea socială prin oferirea unei alternative ecologice la punga de plastic și crearea de locuri de muncă pentru persoanele defavorizate.