Weleda

Cremă + balsam de buze = Skin Food x 2

77 lei 54 lei

Lansată în urmă cu peste 90 de ani, mai precis în 1926, și cu o rețetă rămasă de atunci aproape neschimbată, crema nutritivă Skin Food Weleda a devenit un produs-cult și mult iubit de-a lungul generațiilor.

Între timp a primit și un mic însoțitor foarte valoros - Skin Food lip butter.

Iar împreună formează cadoul perfect!

# Crema Skin Food este ideală pentru întreaga familie.

Este recomandată în mod special pentru zonele de piele uscată sau aspră. Compoziţia ultraeficientă pe bază de panseluţe, muşeţel şi gălbenele are un binecunoscut rol calmant. Crema acţionează protector, reparator şi regenerant asupra pielii, ajută şi în cazul rănilor mici.

# Skin Food Lip Butter - balsam-unt pentru buze - un tratament intensiv cu o formulă complex-hrănitoare, datorită extractelor vegetale. 

Uleiul din semințe de floarea soarelui și extractele de mușețel și gălbenele se topesc, practic, pe buze, pentru o acțiune duală – pielea buzelor devine mai elastică, mai moale la atingere, căpătând totodată un aspect fin, glossy.

Un produs pentru îngrijirea buzelor care le salvează chiar și în fața celor mai aspre condiții și care face să dispară deshidratarea și senzația atât de neplăcută de buze crăpate.

Acestea capătă un aspect și o textură care denotă suplețe și catifelare. Pielea este hidratată, hrănită și, adițional, învelită într-un film protector care ține uscăciunea și efectele frigului la distanță.

Poate fi folosit ca produs de îngrijire de sine-stătător sau pentru aplicarea unui strat care precede și/sau urmează rujului preferat.

Produse testate dermatologic.
FĂRĂ: parfum, conservanţi şi coloranţi sintetici. Nu conţine derivaţi şi extracte minerale.

Setul cadou cuprinde Crema nutritivă Skin Food 30ml + Skin Food lip butter.

Weleda. În armonie cu omul şi natura.

Ingrediente principale: musetel, galbenele