Saling Naturprodukte

Cremă de mâini + săpun cremos inimioară

78 lei

Cu cel mai bun lapte!

O cremă de mâini tratament însoțită de o inimioară sub formă de săpun cremos - un regal pentru piele.

Cosmeticele pe bază de lapte de oaie sunt remarcabile prin caracterul lor foarte delicat. Ingredientele de înaltă calitate au un pronunțat efect emolient, pentru o piele moale și mătăsoasă. Cosmeticele realizate din lapte de oaie sunt un produs natural excelent pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă, uscată sau predispusă la alergii. Ingrediente valoroase, precum lanolina, au un intens efect emolient obținut pe cale naturală.

Cremă de mâini cu lapte de oaie și vitamina E de la Saling îngrijește pielea sensibilă, uscată și solicitată. Hidratează în mod eficient, catifelează și netezește, creând o senzație delicată de piele hrănită, mătăsoasă.

"Formula magică" pentru mâini catifelate și fine conține unt de Shea, ulei de jojoba, gălbenele și extract din coajă de salcie.

Mod de utilizare:
Se aplică pe pielea curată, uscată și se masează până la pătrunderea în piele.
Cu o textură bogată, crema de mâini este absorbită cu rapiditate în piele fără a lăsa un film gras.


În mica manufactură germană Saling Naturprodukte se realizează produse certificate organic pe bază de lapte de oaie și alte ingrediente naturale din agricultură biologică. 

Săpunurile naturale fine și emoliente vin în forme adorabile de oiță, inimioară sau în variante clasice, îmbogățite cu diverse arome și ierburi tămăduitoare.

Săpunul cremos sub formă de inimioară albă este ambalat în cutie cadou cu o mică fereastră decupată.

Recomandat în mod special pentru pielea uscată și deshidratată.


Laptele a fost folosit în componența produselor pentru frumusețe de mii de ani datorită capacității sale de a ameliora o varietate de probleme ale pielii. Este un agent natural de curățare, hidratare, exfoliere și minimizare a porilor.
 
Iar laptele de oaie este cel mai bogat dintre toate tipurile de lapte. Are în componența sa cel mai înalt conținut de grăsimi, proteine, vitaminele A, B și E, cu puternic efect antioxidant, plus minerale precum calciu, fosfor, potasiu și magneziu, toate în proporție mai mare decât laptele de vacă sau capră. Laptele de oaie este un ingredient puternic, dar și prețios. Asta pentru că lactația (naturală) a oilor este cu mult mai limitată prin comparație cu cea a vacilor sau caprelor.
 
De asemenea laptele de oaie conține acid lactic, un acid alfa-hidroxi, care acționează ca un exfoliant natural foarte delicat. Astfel, acest lapte îmbunătățește luminozitatea și finețea pielii. Datorită calității sale hiper-emoliente, laptele de oaie poate ajuta în tratarea modificărilor de textură provocate de uscăciunea excesivă: piele înăsprită, crăpată sau cu cojițe. Laptele repară și protejează, astfel incât aspectul de ansamblu al pielii este revitalizat și întinerit.