Lucruri frumoase

MagiCAMP – Brățară "om bun"

30 lei

"Magic is something you make!"

Brățara "om bun" te poate însoți și încânta zi de zi. Totodată, îți va aduce aminte că ai făcut o faptă bună. Pentru că prin cumpărarea acestei delicate bijuterii, ai donat către MagiCAMP.

Brățara este realizată pentru MagiCAMP de către Maria Ladybugs, creatoare de accesorii handmade, iar micul bănuț din argint poartă inscripția "om bun". 

Le găzduim cu mare plăcere la MioBio iar vânzarea lor se face non-profit, toate sumele obținute fiind direcționate către MagiCAMP.

De asemenea poți face oricând o donație prin site-ul nostru. La finalizarea unei comenzi online se poate opta pentru o sumă predefinită sau alege suma dorită, oricât de mică, pentru că orice leu contează. Ceea ce pentru noi poate fi un gest relativ ușor de făcut, pentru cei care au nevoie de el, poate să însemne foarte mult.

Îți mulțumim pentru bucățica de magie pe care o poți aduce în povestea lor.

Pentru că donația ta se va transforma în râsete de copii. Mulțumim!


MagiCAMP este o comunitate de oameni BUNI care alocă timp, resurse și suflet pentru a aduce "JOACĂ LA GREU" pentru peste 250 de copii cu afecțiuni oncologice în fiecare an.

În ultimii 5 ani au reușit:

  • BUCURE. De la 32 de copii în vara lui 2014, la 294 de copii în vara lui 2018. Au început cu a-i bucura pe copiii cu afecțiuni oncologice, dar apoi au adus în tabără și copii cu arsuri grave (ConnectivCAMP) și care au pierdut pe cineva drag (BlueCAMP);
  • AJUTE. În plus față de joaca din tabără, prin proiectele MagicBOX și MagicHOME, copiii cu afecțiuni grave și familiile lor au parte de sprijinul financiar și material necesar pentru a parcurge drumul dificil pe care îl au de făcut.
  • INSPIRE. Să aducă un strop de MAI BINE în viața copiilor încercați de boală. S-au trezit făcând parte dintr-o nouă familie, o comunitate de OAMENI BUNI care au înțeles că fiecare dintre noi poate aduce magie în viața celorlalți.