MIOBIO

MioBio Săculeț secret – ediție limitată

119 lei

Mystery Box a devenit deja o tradiție la MioBio, cu conținutul secret care se lasă dezvăluit doar la deschidere, dar care poartă o reducere de 40% față de valoarea cumulată a produselor.

Iar în această ediție de primăvară nu este cutie, ci săculeț din pânză, dar jocul rămâne același :-)

Mai precis:

Pe rafturile magazinului și în online shop, vă așteaptă frumos pregătiți săculeții cu produsele alese de noi.

La cumpărarea lor nu veți ști ce cuprind, surpriza însă va fi la deschidere!

Ce putem spune însă de pe acum este că nu veți găsi flori, precum în poze, ci o parte din produsele noastre preferate – cosmetice organice sau 100% naturale, toate pe bază de extracte din plante și aromate cu uleiuri esenţiale din cele mai îmbietoare. Plus încă o mică surpriză non-cosmetică, dar încântătoare...

Săculețul este lucrat manual în Atelierul de Pânză din bumbac netratat, neînălbit și nevopsit, țesut în România. Este imprimat cu flori desenate de noi și poate fi folosit pentru păstrarea lucrurilor preferate sau micile mărunțișuri pe care le luăm cu noi în călătorii.


Atelierul de Pânză este un proiect demarat de asociația ViitorPlus și funcționează ca o întreprindere socială și unitate protejată. Atelierul susține atât misiunea de mediu cât și pe cea socială prin oferirea unei alternative ecologice la punga de plastic și crearea de locuri de muncă pentru persoanele defavorizate.