Saling Naturprodukte

Săpunuri cremoase asortate cu săculeț pentru săpun

55 lei

Cadoul ideal pentru iubitorii de săpunuri naturale, dar și de accesorii interesante.

# Hydrophil: Săculeț pentru săpun

Acest mic accesoriu poate cântări în rutina noastră de îngrijire corporală mult mai mult decât ne-am închipui la prima vedere!

Nu numai că furnizează săpunului preferat o hăinuță comodă, dar permite folosirea acestuia și după punctul în care a devenit, poate, prea mic pentru a fi ținut confortabil în mână sau s-a fragmentat în mai multe bucățele greu de gestionat.  

Adițional, combinația de săpun + săculeț face ca în timpul dușului să ne bucurăm de un nivel ridicat de spumă.

Mai mult, textura de împletitură a săculețului realizat din fibre de sisal ajută la îndepărtarea celulor moarte din straturile superioare ale pielii, lăsând în urmă o piele curată, fină și luminoasă.


# Saling Naturprodukte: săpunuri cu lapte de oaie

În mica manufactură germană Saling Naturprodukte se realizează produse certificate organic pe bază de lapte de oaie și alte ingrediente naturale din agricultură biologică.

Săpunurile naturale fine și emoliente vin în forme adorabile de oiță, inimioară sau în variante clasice, îmbogățite cu diverse arome și ierburi tămăduitoare.

Săpunurile cremoase cu lapte de oaie și lanolină sunt îmbogățite cu ulei de cocos, recunoscut pentru proprietățile sale hidratante, protectoare și antioxidante.

Iar în acest simpatic set cadou vă propunem două variante gurmande:

  • Săpun cremos cu ghimbir și portocale (cu ușor efect exfoliant)
  • Săpun cremos cu cocos și smântână

Laptele a fost folosit în componența produselor pentru frumusețe de mii de ani datorită capacității sale de a ameliora o varietate de probleme ale pielii. Este un agent natural de curățare, hidratare, exfoliere și minimizare a porilor.
 
Iar laptele de oaie este cel mai bogat dintre toate tipurile de lapte. Are în componența sa cel mai înalt conținut de grăsimi, proteine, vitaminele A, B și E, cu puternic efect antioxidant, plus minerale precum calciu, fosfor, potasiu și magneziu, toate în proporție mai mare decât laptele de vacă sau capră. Laptele de oaie este un ingredient puternic, dar și prețios. Asta pentru că lactația (naturală) a oilor este cu mult mai limitată prin comparație cu cea a vacilor sau caprelor.
 
De asemenea laptele de oaie conține acid lactic, un acid alfa-hidroxi, care acționează ca un exfoliant natural foarte delicat. Astfel, acest lapte îmbunătățește luminozitatea și finețea pielii. Datorită calității sale hiper-emoliente, laptele de oaie poate ajuta în tratarea modificărilor de textură provocate de uscăciunea excesivă: piele înăsprită, crăpată sau cu cojițe. Laptele repară și protejează, astfel incât aspectul de ansamblu al pielii este revitalizat și întinerit.

Ingrediente: SAPUN GHIMBIR PORTOCALE: Sodium Palmate (palm oil), Sodium Cocoate (coconut oil), Aqua (water), Glycerin, Zingiber Officinale Root Powder (ginger), Parfum (Citrus Aurantium Dulcis Oil kbA)* (fragrance kbA), Sheep Milk Powder, Lanolin Cera, Tetrasodium Glutamate Diacetate ((Dissolvine (Mono Sodium Glutamat)), Sodium Chloride (salt), Limonene. *ulei esential natural din agricultura biologica. SAPUN COCOS SMANTANA: Sodium Palmate (palm oil), Sodium Cocoate (coconut oil), Aqua (water), Glycerin, Sheep Milk Powder, Lanolin Cera, Parfum*, Cocos Nucifera Fruit (coconut), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Chloride (salt), D-Limonene. *ulei esential natural.