Pulpe de Vie

Un duo de răsfăț - măști faciale

40 lei

Când nu te poți decide ce mască să oferi cadou, poți lua direct două!

Sunt măști faciale realizate dintr-o țesătură fină din bumbac organic (și biodegradabil).

Mai precis:

1. SEX ON THE PEACH - mască antioxidantă și revitalizantă cu extracte din piersică bio

Somn insuficient, piele obosită și agresată... Sex on the Peach oferă tenului un cocktail antioxidant, tocmai remediul necesar pentru a se elibera de stresul urban accesând noi resurse de hidratare, regenerare și protecție.

Pielea va căpăta plenitudine, iar fizionomia va avea un aspect odihnit, relaxat – totul prin acțiunea rapidă a mix-ului potrivit de ingrediente atent combinate.

  • Extras din piersica bio, vine un puternic antioxidant natural, cu o forță redutabilă în fața radicalilor liberi. Piersica, în sine, protejează pielea și aduce plusuri atât de finețe, din punctul de vedere al texturii, cât și din cel al vitalității de ansamblu a acesteia. Elasticitatea devine, totodată, vizibil îmbunătățită.
  • Din fructul de kiwi, vitaminele C, D și E rafinează atributele de tonus, suplețe și vigoare ale pielii, iar tenul tern devine radios. În plus, filmul hidrolipidic al pielii este revigorat, pentru o barieră de protecție superioară.
  • Muguri de fag – nu degeaba copacii sunt plămânii naturii, extractele din aceștia pot oxigena chiar și pielea. Totodată, odată fluxul de oxigen din celule activat, regenerarea celulară devine puternic stimulată. Din altă perspectivă, mugurii de fag sunt și o excelentă sursă de activi anti-rid. Oxigenare, hidratare, sănătate!
  • Fucocert® - ingredient activ derivat din zahăr brevetat de către Pulpe de Vie, cu capacități de hiper-hidratare.

2. MARGAR' ECLAT - mască energizantă iluminatoare, cu extracte din grapefruit bio

Ten tern, aer obosit... Un shot de vitamina C, în numai 10 minute!

Tenul va reveni la viață, grație acțiunii rapide a mix-ului potrivit de ingrediente atent combinate pentru strălucire, tonifiere și hidratare!

  • Extractele din morcov și aportul lor de vitamina C alimentează cu energie și vitalitate și cea mai secătuită piele. Beta-caroten-ul conținut furnizează, în plus, o aură de prospețime tenului, indiferent de sezon.
  • Grapefruit-ul – energizant și tonifiant natural – catifelează și închide porii, pentru o atingere și un aspect uniforme, spectaculoase.


O singură aplicare, de aproximativ 12 minute, este suficientă pentru a beneficia de întregul efect al măștilor faciale organice de la Pulpe de Vie, puternice prin simpla prezență a ingredientelor active naturale.

Mod de utilizare:

Pasul 1 - Se aplică masca pe tenul curat și uscat. O exfoliere prealabilă, folosind, spre exemplu, Pulpe de Vie Sucré Frappé, facilitează pătrunderea în profunzime a ingredientelor active. Se aplică masca cu grijă, suprapunând marginile și decupajele acesteia cu contururile feței, respectiv ochi, nas și gură.

Pasul 2 – Se lasă masca să acționeze vreme de 10-15 minute.

Pasul 3 – Se îndepărtează masca. Eventualul surplus de serum (neabsorbit de către piele în răstimpul celor aproximativ 12 minute) se poate fie masa cu delicatețe pentru definitivarea procesului, fie îndepărta cu puțină apă.