MIOBIO

Calendar de Advent MioBio – cutie cadou ediție limitată

320 lei

Mic istoric

Adventul este perioada de patru săptămâni care precede sărbătoarea Crăciunului. La sfârșit de secol XIX, o mamă din Maulbronn, sud-vestul Germaniei, crea un calendar de Advent pentru fiul ei Gerhard – un suport de carton cu câte un mic biscuit, câte unul pentru fiecare dintre zilele până la Crăciun. Un gest simplu și plin de afecțiune, care stârnea o mare bucurie.

Gerhard Lang nu a uitat această tradiție a copilăriei sale și, ca adult, asociat la tipografia Reichhold & Lang, a gândit un suport de carton cu 24 de ușițe în spatele cărora copiii puteau descoperi, zi după zi, o nouă imagine colorată. Asta se întâmpla în 1908. Până în anii '30 Lang a produs peste treizeci de modele diferite de calendar de Advent. Și a fost, totodată, pionierul unei frumoase celebrări a Crăciunului. Astfel, o simplă idee animată de dragostea maternă, pornită dintr-un pitoresc orășel german, a cucerit lumea.

Calendarul de Advent MioBio

Crăciunurile copilăriei noastre au fost întotdeauna însoțite de calendarele de Advent. Inițial, chiar după modelul lui Gerhard Lang, cu ilustrații foarte simple: ursuleț, pitic, minge, veveriță, bufniță, semilună, steluță și tot așa, 24 de căsuțe până în seara de Ajun, când găseam cel mai mare desen. Așteptam cu sufletul la gură să deschidem câte o ușiță în fiecare zi și știam că nu avem voie să tragem cu ochiul la nici una dintre căsuțele următoare. Ulterior, calendarele pe care le primeam au evoluat la modele cu figurine din ciocolată sau bomboane, însă cu aceeași regulă pentru noi – interzis la ușițe deschise în avans.

Vremea copilăriei a trecut, dar nu și plăcerea jocului cu cele 24 de mici cadouri. Se pot deschide rând pe rând până la Crăciun sau chiar și în zilele leneșe de după...

Este primul nostru calendar de Advent creat cu produse de pe rafturile MioBio și l-am conceput cu foarte mare plăcere. Cele 24 de cadouri sunt pregătite, ambalate și decorate manual în magazinul nostru și sperăm ca fiecare pachețel deschis să vă aducă o mică bucurie.

Alma & Ioana


Câteva cuvinte despre conținut – cu valoare reală de 535 lei

Nu vrem să vă stricăm plăcerea de a descoperi singuri ce conține fiecare pachețel, pentru că surpriza face parte din chiar esența și ideea calendarului de Advent. Pe de altă parte, știm că unii dintre voi îl vor oferi cadou și v-ar plăcea să știți ce dăruiți.

Ce vă putem spune este că am ales numai și numai lucruri care să se potrivească oricărei persoane care va intra în posesia calendarului nostru de Advent.

Cutia cuprinde produse de îngrijire naturale & organice în formatul lor obișnuit sau în variante de călătorie, dar și accesorii eco, cum ar fi:

Creme, seruri, peeling sau mască – toate pentru orice tip de ten, balsamuri de buze, creme de îngrijire a corpului pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă, săpunuri naturale și accesorii încântătoare.


Veți primi sau dărui o cutie de dimensiuni generoase – 38 x 30 x 10 cm.

Conținutul poartă o reducere de 40% față de valoarea reală a produselor.