GADAL TEA

Ceai organic codița șoricelului (15 piramide)

24 lei

Gadal Classics sunt ceaiuri din plante, cel mai simplu și mai blând mod al naturii de a ni se oferi.

Colecția Gadal Classics este inspirată de plantele cultivate local. Codița șoricelului sau florile de soc sunt printre cele mai răspândite și sunt renumite pentru proprietățile lor vindecătoare.

5-10 min | 100°C

GADAL TEA

Gadal Tea provine dintr-o admirație a artei vechi de secole de a prepara ceai și o dorință de a-i aduce spiritul înapoi, cu o sensibilitate contemporană. Gadal, care se traduce prin "înălțător", este o stare care oferă liniște, dincolo de ritmul vieții moderne. Fiecare colecție cuprinde o varietate de ceaiuri organice și exprimă, în felul său distinct, principiile Gadal Tea.

Toate produsele sunt fabricate local, la Iași. Ambalajele eco, ingredientele certificate organic și o grijă constantă pentru găsirea materiilor prime locale sunt parte din valorile Gadal Tea.

Plicuri piramidale biodegradabile

Obținute din amidon de porumb, inclusiv etichetele, plicurile se pot descompune complet în 3 luni într-un mediu controlat, spre deosebire de 30-40 ani în cazul nailonului.

Certificare organică

Toate ceaiurile Gadal sunt certificate organic de Austria Bio Garantie. Nu s-au folosit pesticide sau fertilizatori în producția lor iar asta le face mai sănătoase și mai nutritive.

Ingrediente: codița șoricelului* (*din cultivare organica)