GADAL TEA

Ceai organic dulce cu pere, mere, struguri (15 piramide)

30g

29 lei

Ceai dulce, obținut dintr-un amestec de fructe.

Un favorit și printre copii.

5-10 min | 100°C

GADAL TEA

Gadal Tea provine dintr-o admirație a artei vechi de secole de a prepara ceai și o dorință de a-i aduce spiritul înapoi, cu o sensibilitate contemporană. Gadal, care se traduce prin "înălțător", este o stare care oferă liniște, dincolo de ritmul vieții moderne. Fiecare colecție cuprinde o varietate de ceaiuri organice și exprimă, în felul său distinct, principiile Gadal Tea.

Toate produsele sunt fabricate local, la Iași. Ambalajele eco, ingredientele certificate organic și o grijă constantă pentru găsirea materiilor prime locale sunt parte din valorile Gadal Tea.

Plicuri piramidale biodegradabile

Obținute din amidon de porumb, inclusiv etichetele, plicurile se pot descompune complet în 3 luni într-un mediu controlat, spre deosebire de 30-40 ani în cazul nailonului.

Certificare organică

Toate ceaiurile Gadal sunt certificate organic de Austria Bio Garantie. Nu s-au folosit pesticide sau fertilizatori în producția lor iar asta le face mai sănătoase și mai nutritive.
Ingrediente: felii de pere*, bucăți de măr*, bucăți de carob*, felii de mere*, coacăze roșii*, hibiscus*, bucăți de morcov*, coji de citrice*, struguri*, lemongrass*, aromă naturală, petale de gălbenele* (*din cultivare organică)